Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.09.2004, 19:18
eniskaya

Standard Was soll damit sein ????

Dünyada Allaha inanmayan yokki..... herkes hemen hemen Allaha inaniyor... üstelik Allah olayi inanc meselesi degil, bir gercektir...... mutlak süretle her seyi yöneten yönlendiren bir kudret yada güc vardir... biz Müslümanlarda bu Ilahi güce Allah diyoruz.......

En iyi Müslüman yada insan güzel ruhlu, efendi dilli ve aybi zamanda Salih Amel isleyendir....

Yüce Kurani Kerim Bakara Suresi 62, ve Maide Suresi 69 da..... Salih Amel isleyen her kisinin Müslüman sayilip cennete gidecegini beyan ediyor ve tüm insanligi kucakliyor.....
Allahin bagislama gücü sonsuzdur.....

Bu arkadasimnizin cizdigi kadin sekli zaten Kuranin tüm unsurlarina uyuyor.... eger sen namaz hususunu kast ettiysen..... o namaz olayi sadece sahsi meseledir......

Ben kendi acimdan geceleyin cok namaz kilarimki, kimse beni görmesin..... herhangi birisinin beni namaz kilarken görmesi beni rahatsiz ediyor...... o yüzden namaz cok kutsal sadece kisisel bir olgudur.....
Namaz yalniz kilinir, sadece Cuma namazi toplu halde kilinir......
Diger uygulamalarin hepsi hurafettir......

Namaz insani Müslüman yapmaz, sadece Allahin Kurandaki emirlerinde bir tanesidir.....

Öyle serefsozler vardirki.... anamzi sov olsun diye kilarlar... zannederlerki Allah onlarin kalplerini görmüyor, oysa Allah Kurani Kerimde, insanlarin kalplerine baktigini acikca beyan ediyor.....

Tut mir leid wenn das zu lang war.... aber wenn ich einmal in Fhart bin fällt mir einfach viel zu viel ein....
Aber ich denke ich habe dir geantwortet

Selamlar, Sevgiler
Enis