Sende kafadan var biraz arkadas
sen tedavi bile olmayacak kadar kafan yikanmis ve üflenmissin.....
Evet ne mutlu Türküm diyene ve Türkiye icinde ne mutlu Trabzonlu olana.... bunuda ben söylüyorum...... Ayet falan degil, sadece devletini milletini seven aydin bir insan olarak söylüyorum....... ama sen bunlari anlayamazsin....... Allah seni devletin kutsal oldugunu anlayabilmenden uzak birakmissa biz ne yapalim.....
Senki bir devlet büyügünün mezarina gidip, saygi göstermeyi, onun icin duada bulunmayi, bir zaaflik görüyorsan.......... o halde annen babanda ölürse sen onlarin mezarinida ziyaret etmezsin........
Senin derdin ne arkadas.... seni anlayamiyorum....... Atatürk sana iyilikten baska ne yapti ???????
Yoksa sen onun basarisinimi kiskaniyorsun ????? galiba öyle olsa gerek.... kiskanclik ve cehalet yüzünden düsmanlik.........
sen ve snin gibiler hacli ordularina ibadet eden kisilersiniz...... sizlerden devlete faydali insan degil, ancak devletini satan insanlar meydana gelir.........
Bizler Müslüman Türkleriz... ve gercekten Müslümaniz, hersey oldugu gibi dini senin gibilerden degil, ancak ehli insanlardan aliriz...... sakala insana veya hikayelere ibadet etmeyiz...........
istedigin kadar Atatürk düsmanligi yap, sende Atatürkü anlayacak ne kafa nede kapasite var......
und Tschüß
PS: Istedigin kadar kalk vur yere.... ben hakliyim, hem Allahin huzurunda hemde insanligin huzurunda...... o yüzden senin OK vermene ihyitac yok....
efendice cevap yazabileceksen yaz... ama eminim sen küfür atarsin..... bak iste buda ileri görüslü insanlarin tahminidir.
|