Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.09.2004, 22:15
eniskaya

Standard Yobazi tarif edeyim o zaman

1.) Erbakan nedenmi?
Ayaklarini baskasina yikatan ve bunu Televiziyonda gösterten, kendini Ilahmis gibi cahil insanlara presentieren eden.
Refah Partisine zamaninda para verenlere cennetten arsa müjdeleme serefsizligini gösteren bir mahlukat, din yobazi degilde nedir ??????

2.) Tayip Erdogan nedenmi ?
Kuran örtünem emrini getirmisken, karisinin basini zorla kapattirip (bunu emine Erdogan söylüyor, o zamanlar intiharida düsünmüs), ve bas örtüsünü dinmis gibi millete ve devletin en üst kademelerine dayatmaya calisan, kendi sahsi ideolojisini Islam zanneden.
TCK ya zina sucunu sokup, Kuran 4 sahidten bahsederken, bu 4 sahidi TCK ya almayip kendi zevkine düzenleyen birisi din azmani degilde nedir.

Sunuda söylemek lagzim..... Erdogan, Erbakana bakinca Rahmettir.... ama asil Islam Alimlerine bakinca yinede felakettir.

Gelelim simdi senin dedigin din yobazlarina....... yani Süleyman Ates, Yasar Nuri Öztürk, Bayraktar Bayrakli, Zekeriya Beyaz, Salih Akdemir..... ve diger Ilahiyat Profesörleri....
Ha bunlar hemen hemen her konuda mutabiklar..... yani görüs farki minimaldir.
Bunlar simdi hepsi hafizken, Arapca, Farsca, Ibranice...etc. dillerinde uzmanlarken, bircogu 40 yila yakin din arastirmacisiyken, bir cok kitap ve konferans vermisken......................................... ............. senin Erdogan ve Erbakanin neredeydilerde, daha iyi bildiklerini isbatlamak icin hic bir TV programina karsilarina cikip yalalnlarini yüzlerine vurmadilar ?????? heeeeeeeeeeee sevgili dostum, varmi buna cevabin.....

Simdi senden bekledigim, benim gibi en azindan bu Proflardan bir veya ikisin yanlislarini benim gibi yazip Kuranin ruhuna yakiri düstüklerini aciklarmisin.....

Merak ediyorum dogrusu.... bakalim senin bagli oldugun Ideolojistlerin dinimi daha Kurana yakindir, yoksa Alimlerinmi ?????

Cevabini merak ediyorum dogrusu...... unutmaki Enis kaynaksiz ve bos konusmaz...

Selamlar
Enis