Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.09.2004, 17:01
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sen insan sarrafimi misin ?

Benim düsüncelerimi bazi kesimlerinkilerine benzeterek beni tanidigini saniyorsun. Insanlari bir kefeye sokmak cok kolay. Yorumlari hosuna gitmeyince sen söylesin vay böylesin diyorsun. Yazik sen kendine ediyorsun. Medyanin agzindan konusma. Ben oncu buncu degilim. Kendimi sana tanitmam gerektigi zamanda tanitirim kendimi. Allahin kurallarini yerine getirmeye calisan bir insanim ben. O beni benzettigin kisilerin Islamla alakasi bile yok. Insanlari gereksiz yere öldürmek haramdir. Dinimizde yeri yoktur. Islam dinini ne kadar tanidigini gösteriyorsun bana. Ladin sempatisi tasiyanlardan olmadigimi kac kez diyecegim. Bi de su var senin düsünceni paylasmayan herkes Ladincimi oluyor? Yani bir senin düsücen ve Ladinin düsüncesimi mevcut dünyada? Biraz daha düsün. Ben kendi düsüncelerimda yanlisliklar görmüyorum. Irticaa irticaa diye inleyenlerden nefret etmeye basladim ya. Sanki her evinde Kurani kerim okuyan her imam hatibe giden kendini havaya ucurdu türkiyede ! Dindar kesimin yüzde 99 % namuslu serefli islerle ugrasir. Milletin cebindeki son kuruslari nasil carb edebilirim diye plan kurmaz. Imam hatip mezunlarin Türkiyeye ne zarari olmustur simdiye dek? Vay Türkiyenin o kadar imam hatip mezununa ihtiyaci yok. Niye herkes o tarafa yöneliyor diye soruyorlar. Sanane kardesim. Seni ne ilgilendiriyor. Analar babalarin kararina saygi duyulmasi gerekmiyormu? Demokrasi ülkesi degilmi bu? Yoksa adi güzel demokrasi ülkesimi? Sanki imam hatipteki dersleri sehler siklar veriyor. Devlet veriyor imam hatipteki dersleri. Yani devlet kontrolu altinda yetisiyor cocuklarimiz. Ama sizler onlari irticai faliyet olarak görüyorsunuz. Yazik be utanin biraz. Bir milletlen bu kadarda oynanmaz!

Selamlar
coach

Not. Beni tanimadan birilerine benzetme okis. Kendin zararli cikarsin !