Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.08.2004, 14:39
unknown

Standard Serhat"a Tesekkur !!

Serhat ın ayagına yuregine saglık .. Kapasitemizin belki cok altıyla oynadıgımız su macta 2 3 futbolcumuz on plana cıktı ve buda galibiyete yetti .. Serkan, Servet hakkaten kalpten oynadılar ama serhat ı ayrı bi yere koyalım. Adam maca saatler oncesinden gelen taraftarın gormek istedigi futbol u kendi bolgesinde ortaya koymaya calıstı. Forvette bitiriciligi eksik dediğimz serhat kanatta gercekten cok yararlı bi sekilde can basla oynuyor ve kanımca enerjisini sonuna kadar harcayıp heryere yetismeye calısıyor. Herseyden onemlisi taraftarı yaptıgı hareketlerle heyecanlandırıyor. Ideal ve cok iyi bir kanat oyuncusu oldu bnce. Alternatifide iyi oldugundan ( mehmet y.) calısmayı da azaltmayacak gibi. Dilerim sampiyonlar ligindede on plana cıkar, kendini gosterir ama bogamz mabedinden ayrılmaz.(Daha avlanacak cok karga var .Umarım cok abartmıyorumdur. Tesekkrler Serhat..

Cok guclu bir sprinti var..

Serkan"la da iyi anlastilar..

Avrupa da cok is yapar Serhat, hic olmadi; Inonu"de her zaman is yapar.

dün Serhat Tuncaydan 2 gömlek üstün oynadi....Serhati sevmeye biliriz ama lütfen objektif olmaya calisalim. Serhat Samsun ataklarinda geri geldi pres yapdi -&gt bir kanat oyuncusunun görevi ...Tuncay bunu yapmiyor.
israrla söylüyorum....rakipl erin sol kanatdan girdigi cogu pozisiyonlarda Tuncay geri dönmedigi icin bizim sol-backi maymuna ceviriyor rakipler.
Serhati dün beyenmedim dersen bundan saygi duyarim, ama Tuncay dün nasil Serhatdan fazla katki sagladi bunu aciklarmisin. girdigi pozisionlari diyorsan ozaman Serhatda geri dönmeyip önde forvet gibi pas beklesin bizde Serhatin nasil gol atdigini konusalim ama Tuncayi ve Serhati kanat oyuncusu olarak degerlendirirsek Serhat dün Tuncaydan cok iyi oynadi ve takima cok daha fazla faydasi oldu.

Not: Tuncaya herhangi bir antipatim yok ama bence Tuncay sol kanatda cok kötü oynuyor !

saygilar