CL "de Beklenti "yi DUSUR-ME-LIYIZ
Bu yaziyi JUVENTUS macindan once yaziyorum - ve direk konuya giriyorum.
Son zamanlarda hem taraftar, hem Yonetim, hem de kamuoyunda CL beklentilerimiz cok yukseldi.
Degil mi ya - ALEX yani Brezilya Milli Takimi Kaptani transfer edilmis; DENIZ ve SERKAN alinmis; MURAT cok faydali olacaga benzer hazirlik maclarindan sonra; ve de ustelik sol-kanat sorunu FABIANO ile hallolmus???
DAUM "un onceleri havayi biraz indirmek icin "...CL "de (bu takimdan) hemen basari beklemeyelim" sozleri adeta bir infial yaratmis, ve hem taraftar hem de Yonetim "...nasil olur, DAUM "un istedigi transferler de yapildi" diye sitem etmistir.
Haksiz da degiller - ama, bir de AMA "si var isin:
FENERBAHCE "li cok sabirsizdir - bunu sizler de bilirsiniz - ANTU "da bile "CL "de Finali oynayacagiz" diyen arkadaslar mevcut (ozellikle bu FINAL 6S "nin Stadinda olacak, ve biz de onlarin Stadinda CL Kupasini kaldiracagiz) diye cogu arkadas kendini kendini simdiden hazirlamis bile!!!???
Bu nedenle BIRAZ YAVAS demek istedim - ben istemez miyim CL Kupasini kaldirmayi ... ama once emekleyip, sonra yurumeyi ogrenelim ki en sonunda DUSMEDEN kosabilelim.
Umarim JUVENTUS "u yenmeyiz yarin aksam - inanin bu bizim icin cok kotu olur - ozellikle bir RIZE arifesinde.
Bu sezon ilk hedefimiz (1) SUPER LIG SAMPIYONLUGU olmalidir - sonra da, eger cikabilirsek, (2) CL "de 2.ci TUR.
Eger bu (1) ve (ustune de) (2) gerceklesirse FENERBAHCE ... GERCEKTEN DE COK BASARILI OLMUS OLACAKTIR!!!
"Yavas yavas cikacaksin bu merdivenlerden" demis Sair!
Sevgiler tum FENERBAHCE "li lere.
|