Yonetim gurbetci oyuncu izleme timi olus
turmali
Yonetim tum avrupada ki Turk oyunculari parlamaya baslamadan once incelemeye almali diye dusunuyorum. ornegin yakin kardesler,ornegin muzzy,ornegin yildiray, mehmet scholl ve nice isimler Tuncay ornegi gibi Fenerbahcede asil parlamayi ve patlamayi gerceklestirebilir diye dusunuyorum. isin bir diger kismida gencler- antep gibi oyuncularini fahis rakamlara satan takimlara karsi sokaga atilacak paramiz olmadigini ispatlariz.
avrupada inanilmaz iyi Turk oyuncular var. en son denedigimiz grasshoppers ve baselde ki oyunculari izledikten sonra, kimbilir daha sirada kimler vardir diye dusundum. yavas yavas Turk futnol piyasasinin gozu oraya dogru kayiyor. yonetim bu konuda gec kalmadi gerci, ama cok daha aktif ve dinamik bir ekiple bu isin yurutulmesi taraftariyim.
Calisma yöntemleri nasil bilmiyorum, hem Fenerbahce"nin hem de TFF"nin, ama yavas olduklar belli. Alman milli takimi kardesime baski yapiyor, Alman pasaportu al diye, kamplara götürüp egitiyorlar, turnuvalara götürüyorlar, Fenerbahce neyse, TFF Almanya bürosu is yapmiyor, Almanlarin begendigini onlar ya begenmiyor, ya da izlemiyor.
Oynadigi takim mahalle takimi degil: Serhat"in geldigi takimda, gence takimda oynuyor, Serhat"in kardesindan bir yas kücük, mevkii forvet!
Ben kendim eski yöneticiler Raif Dinckök ve Sema Kücüksöz ile bire bir görüstüm, ama sonuc yok!
Neyse, bosver....
|