Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.07.2004, 15:13
eniskaya

Standard Fesuphanellah... simdi yine damarin azdi

Ne zaman ben kalkip birseye karsi ciktim.....

Sanki sizler Allahin Jandarmasiymissiniz gibi, bana hava gazi okuyorsunuz......

Leiklik demek din ve devlet islerini ayirip, vatandaslari kisisel din Ideolojisinden cikarmak.....

Kuranin asil sitemine Laik sistem cok yakindir...

Cünkü Laik sistem disindaki sistemler.... sade ve sadece Ideoloji sistemleridir..... tüm dünyada var olan sistemlerin.. Laik demokrat sistemi disindaki sistemlerin tümü ideoloji sistemidir..... Misal, Komosnist Russlar, Nazi Almanlar, Din yobazi Iranlilar, Kapitalist Amerikalilar, vurdum duymaz Araplar..... sonu yok bunlarin....

Oysa Laik sistemndeki Anayasa..... insanligin evrensel degerlerini iceren, Ilahi kanunlari icerir..... yani senin anlayacagin,

LAIK SISTEMDEKI KANUNLAR; KURANDAKI VAHYI EMIRLERIYLE BIREBIR UYUMLUDUR....

Sen simdi... bilmedigin seyin düsmanligini birakta..... Kurandaki Vahyi emirlerde bana bir tanesini göster ve TC Anayasasiyla catistigini göster.....

Arkadasim... Allahin dini yoktur.... o yüzden yolladigi vahyilerin hepside ayni seyi söyler ve aynui evrensel degerleri icerirler.....
Amam insanlarda egitilmesi gerektigi icin... bir cok Resule ihtiyac vardi....

Zamaninda Israil kavmi... yapi ve beyin olarak Ararplardan daha geriydilerki... Allah onlara direk Kurani indirmedi ve insanlari egiterek, dine son seklini verdi...

Bu gercekte Allahin kainata verdigi yasam gerceginden kaynaklaniyor....