Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.07.2004, 12:06
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard yaziklar olsun bu kadar sahtekarlik

ve yalan dolan.

bu yobaz laikler apacik din düsmanlari oldugu ortada. basta laikligin bekcileri ondan sonra o bekcilerin ayak takimi rektör denilen alemdaroglu yobazi.

bu enisden onlardan birisi.

alemdaroglu denilen alcak türban yasagini yürürlüge gecirdikten ve türbanli ögrencileri tekme tokat okullardan attiktan sonra yüzlercesine diplomasi üniversiteyi bitirmelerine ragmen verilmeyenleri ben cok yakindan taniyorum.

bu kelaynaklarin dediklerinin hicbirtanesi dogru degil. bunlar sadece erisilemiyen seviyeli kaliteli bilge insanlara atilan camurlardan baska birisi degil.

ve ilime düsman olan bu yobazlarin kendilerinin ilim adina birsey yaptiklari yok. ben cok iyi biliyorum, derslere docentlerini gönderip kendileri ders verme parasini cukka eden laikligin savascilarini. hicbir bilimsel kitap yazmayip ingilizceden terceme edipte altina kendi imzasini atan bu laiklik safsatacilarini.

misaller cok. bunlar 80 senedir palavradan baska birsey yapmis degiller. cünkü palavraci olmasaydilar 80 senede hala türkiye bu kadar geri kalmazdi. ilime asik olan bu kelaynaklar hala kütüphane calismalari yapip da türkiyede dogru düzgün bir kütüphane bile kurmus degillerdir. niye cünkü kendilerinin kitap okuma kültürü yok. kültürsüz sadece koltuk kapmacadan baska yaptiklari birsey yok.

neyse velhasili kelam bu enis ve onun ayakcilari gercekte yalan dolandan baska birsey anlatmiyorlar. inananlara karsi olan iclerinde besledikleri hasin düsmanliklari iste böyle anlarda su üstüne cikar.

Allah"in tarif ettigi gibi bunlar inananlari görünce iclerini kemirirler duramazlar,ellerine birsey gecirselerde inananlari bir karis suda bogabilmek icin firsat ararlar.