Hikayen güzel
Resulller Resulken kimsenin hakkinda dindizsin bile diyemezken, sen kim oluyorsunda bana dinden ciksmissin diyebiliyorsun ?????
Bunu ancak bir Ideoloji sahibi insanlar söyleyler.... ben kimseye dinsizsin falan demem... istikameti sasirmissin derim....
Simdi senin birilerini dinsiz sayip Allaha sirk kosmanmi daha kötüdür..... yoksa Atatürkün raki icmesimi...... ?????
Tatürk kimsenin haklarina karismadi... kimseye sen dinsizsin demedi... kimsenin dini haklarini kisitlamadi... kimseye ideoloji dayatmadi
Elmamiliya ilk Kuran tafsirini yazdirtanada Atatürktü.... ama sen nereden bileceksin bunlari...... cünkü din ancak ahli insanlarin isidir.... akli olmayanin dinide olmaz.....
Araplarin akli olmadigi icin Allah onlara Resul gönderme ihtiyaci duydu.... sonuc ne yine ayni..... Araplar yakalandiklari buhrandan kurtulmalari icn... yaklasik 200 yil bir insan ve demokrasi dersi göremeleri gerek...
Yüce Türk milleti bunu yaklasik 80 yilda gerceklestirdi.....
Kendisini koruyamayan, dünyayi tanimayan sabah aksam kari satin alip kralim diye gecinen Araplardan ne olabilirki..... sonuc ortada..
KENDI TOPRAKLARINI KORUYAMAYAN ADAM DEGILDIR.....
Iranlilar bile, daha kati bir yezidi ideolojiya sahipken, Araplardan daha adamdirlar, onlar hic olmazsa kendilerini her türlü platforma savunabilirler.....
Görüyorum aramizda asiri sekilde sosyo-kültürel fark var..... ne yazikki öyle
|