Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.07.2004, 03:04
Benutzerbild von nefretiko
nefretiko nefretiko ist offline
Neuer Benutzer

Standard MüslÜmanLar Neden bukadar Perisan??

Ahir Zamanda yasiyoruz bunu en gec cevrenize ve dünyaya baktiginizda anlarsiniz.
ALLAH MÜSLÜMANI KORUSUN!!!
Bukadar terbiyesizlik bukadar asagilamak olamaz Kiyamet Alametlerindede belirtildigi gibi:CAHIL INSANLARIN COGALDIGINI GÖRÜRSEN BILKI KIYAMET PEK YAKINDIR.

BaciLarimin AnaLarimin basörtüsüyle ugrasacaginiza Gercek problemlerle ugrasin mesela Esrar,Eroin hertürlü Uyusturucu kullaniminin a$iri derecede arttigini bi arastirin ve care arayin.
Yemin Billah Tükürürüm Yüzünüze, Bacimin Örtüsüne Dokunana!
Alkol üretimine bir bakin.Kurani Kerimde Söyle buyuruluyor:Alkolün Su gibi icildigi zamanlar gelecek.Iste bu Kiyametin pek yakin olmasinin bir Sinyalidir.
Böyle problemlerle ugrasin bir BEZ PARCASI SIZI NEDEN BUKADAR KORKUTUYOR??????

Bir gercek varki bu Ahir Zamanda:Müslümanlar neden böyle PERi$an sebeb ne hic arayip soruyormuyuz??
Müslümanlik adimiz bizim adimiz gibimi tadimiz bizim eksikmi Dedimiz Kodumuz bizim,fitnesiz, fesatsiz duruyormuyuz??Islamin Sarti 5 imanin 6 diyerek ISleriz HEr türlü HaltI,Aklimiza Gelmez Topragin Alti.
Esiri olmusuz Malin, Servetin, Zinanin, $Ehvetin, Kovu,Giybetin, Vatanin Milletin Dinin Devletin En ufak en ufak Isine yariyormuyuz?

Buda Ozan Arifin Muhtesem siiri tabi hepsini yazmadim ama isteyene yollayabilirim.
Bu Siiri her dinledigimde GözLerim Yasariyor Halimizee.

BUGÜN ALLAH ICIN NE YAPTIM DIYE AKSAM KENDIMIZE SORUYORMUYUZ???
Bunu Herkese Soruyorum ve Ozan Arifte söylüyor Siirinde!

ALLAH MÜSLÜMANI YÜCELTSIN!
Ey Türk Genci Titreme Kendine ve Özüne Dön!