) tabii ki laf olsun torba dolsun diye diyorum. ben ve diger arkadaslarimiz burda sureleri acikladik hatta yazdik ki bu kuran-i kerimde geciyor. Haaa dedigin gibi takmisin takmamisin o sen ve allahin sorunu, bizim tek görevimiz uyarmaktir. ama üzerine alinma sakin, sureyi yazdigin halde yine ayni laflari duymaktan sinir olacagima artik gülümsüyorum, niye mi? cünkü ben ve basörtüyü takan insanlar bilir...Cünkü genel olarak yargilanmak.......Hicbir kapalidan duydunuz mu? aciklar söyledir böyledir diye?? ben her insanoglunu severim ve alalh icinde seviyorum, cünkü benim tek düsmanim seytandir.
Boyanma meselesine:
burda cogu arkadas yok basörtü takiyor acaip boyaniyor yok söyle giyiniyor yok söyle yok böyle, eger ki cevrende öyle birisini görüyorsan git ona söyle, sana yakismiyor de, kuranda islamiyete göre ters bunlar ve gelip burda genelleme yapmak hic kimseye yakismaz, dedigim gibi ben kimseyi sahis olarak yargilamam, yargilamak ve affetmek sadece allaha mahsustur.
kendi sahsima konusuyorum sahsen ben boyanmiyorum, ne zaman gerek duyuyorsam o zaman boyaniyorum ve dikkat ediyorum ki ayagim takilip boya kutusuna düsmesin diye

) simdiye kadar düsmeden basardim boya kutusuna insallah bundan sonrada devam boya kutusuna düsmeden boyanirim eger ki gerek duyuyorsam buna.
sevgilerimle
allahin bereketi, huzuru sizlerin üzerinde olsun canim kardeslerim benim