hep ayni komedi!
selam kerio kardes!
yazini okudum, begendigim köseler var begenmedigim seyler de yazmissin!
"ben elhamdülillah uygulamada cooook kötüde olsam müslümanim ve ehli sünniyim..!"
iyi..bende "ehli kur"an" olmaya calisiyorum!
"ama sayet alevilik hz ali ve ehlibeyt yandasi ve seveni demekse, ozaman yürekten söyleyimki bende aleviyim!!"
ve yine 1400"den beri süren klasik sünni sacmaligi!! muhterem kardesim: peki sen aliye (a.s.) yillarca minberlerden lanet okutan ve allahin kur"an "da acikca tertemiz kildigi ehlibeyti (a.s.) öldürenleri ve karsi cikanlari
seversin!! bumudur senin ehlibeyt sevgisi anlayisin??
bizlerde böyle kislere lanet okuruz!
"peygamberimiz hadisinde diyorki:"seytana lanet okursaniz o ben zaten melunum lanetlenmisim diye aldirmaz,ama serrinden allaha siginirsaniz eyvah simdi belkemigim kirildi diye feryat eder"."
kaynak göster bari!!
"dinimizde seytana bile lanet etmek dogru bulunmuyorken,insanlara ve kastettigim peygamberimizin arkadaslarina ve eshabindan kimseye lanet okumak kesinlikle dogru olmaz.!!
bizim gibi zavallilar o zamanki canini malini ailesini bile allah ve peygamberi icin birakip hice saymis bu mübarek zatlara laf atmak düsmez..!"
yaa gercekten: sen ehlibeyt taraftarin (alevilerin, siilerin) KIMLERE lanet okudugunun ISIMLERINI SAYARMISIN lutfen??
gercekten benim de simdi ilgimi cekti!!
"allah kuranda peygamberimizin eshabindan razi oldugunu ve onlarin cennetlik olduklarini defalarca bildirmekte,allahin sözü 3 günlük degil hasa,onun icin bize edeplice hepsini sevmek ve saymak düser."
güzel kardesim, mademki iki de bir kurandan bahs ediyorsun, bari ayet"de göster...
maksadim üzücü veya kalb kirici olmak degil!
mademki böyle bir konuyu actin, öte tarafdan sesler gelecegini gözler önünde tut kardes!
kal saglikca!
@enis abimize gelince:
alevileri sevmedigin zaten ortada!
bunun nedeni soracak olursam, alevilerin insan olmadiklari icin galiba...!?
yazilarina yönelmiyorum, cünkü konun icine ettin ve batirdin"da onun icin!
bleib sachlich beim thema!!
vesselam!
|