Del boske:daum u tanimiyorum
star spora baktim star muhabiri aksam del boske ile yemek yemis ve daum hakkinda ne dusunuyorsunuz diye bir soru sormus del boske su cevabi verdi onun adini turkiyeye gelmeden once ic duymadim diye konustu
merak etme kel boske bu sene cok iyi tanirsin daumu sana acilrin acisini cektiricek
Cibanli Zehra yarinda Show spora cikar,"Kusura bakmayin dun alkolluydum,rakiyla tanismistim kusuruma bakmayin,sezon icerisinde Sayin Daum"un karsisinda ister istemez en az 2 kere boyun egecegim "der! Fenerbahce"nin TD"nu tanimayanlarda akil aramak aptallik olur!!!!!
serhat tanıtır sorun diil
lucesku anlatmamıs mı?
daum olmasaydı ben hala beziktas td siydim, sen hala is arıyordun. baskan hala bilgisizdi
falan filan ...
Eziktasa bir baska ezik ve cahilin geldiginin en buyuk ornegidir bu. Dunyanin en pahali takimini al eline ve sezon sonunda koskoca bir SIFIR la geri ver.
Sezon sonunda Mr. Daum un gobek adini bile bileceginden suphem yok. Hele hele birde Sukru Saracoglu diye bir yer var umarim oraninda adini hic duymamistir. GS lilerin suratlarinin hali hala gozumun onunde mac oncesi isiklarin sonuk oldugu hal ve baslama dudugu.
Obeliks Boske coooook iyi taniyacak Herr Daum u
Serhat onlari tanistirir Inönü"de
Serhat i da tanimiyormus
|