Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.07.2004, 01:55
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Meslegine karsi bir lafim olmadi.

Kurana ayetlerinin siranmasina dayanarak 19 rakkamin deger ifade etmesi neye yarar onu anlat bana. Vay söyle bu cikiyor. Onu binunla bölersem 19 cikiyor. Sondan 19 sirada demeyle bitmiyor bu isler. Ne bu 19 o zaman ? Onu anlat bana. Neyi gösteriyor size göre ? Su an zarfinda bir ifade tasimiyor. Yani sadece rakkamlarla oynadiginizi görüyorum o kadar. Bunun Kurana ve dinimize zarari oldugunu sanmiyorum. Bunun bir diger yüzüde var onuda biliyorsun. 19cular diye adlandiranlarin yani Kurani cözenlerin arka planda neler cevirdiginden habersiz gibi davraniyorsun. Temel Haramlara karsi cikiyorlar. Domuz yagi helal diyenlerin müslümanligi ne kadar sammimi olabilir. Bunlarin düsünceleri sapikliktan baska bir sey degildir. Bir iki rakkam cözdük diye Allahin koydugu kurallari bile degistirmeye calisiyorlar. Resmen sapiklik. Mesheplere karsiyiz diyorlar. Meshep nedir ? Tabiiki bir yoldur. Iyi veya kötü yoldur. Bu 19cular yürüyüsü nedir ? Bir yol degilmidir ? Yani onlarda kendine göre bir Meshep kurmuslar bunun adinida 19cular koymuslar. Bana göre sapik Mesheplerin alasidir bu yol !!!