Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.07.2004, 12:37
eniskaya

Standard Bak Türkan farkindaysan

yeterli cinsel egitimin olmadigindan.... ikide bir seks veya Puff gibi kelimeler kullaniyorsun...

Ne demisler insan bilmeediginin düsmanidir......

Hayir bizlerin Hocalari Puffa falan gitmiyorlar..... onlar ehli insanlardir..... tombala Hocasi degillerdir.

Mutlaka sizlerin Hocalaridir böyle sapikliklari yapan...... yani sizleri ben cok cok iyi taniyorum.....

Sabah aksam gelir kapilardan yüzsüz herifler para toplamaya..... gecenlerde yine Süleymancilari kapidan kovaladim......

Ben acik ve net konusurum..... sizler Kuranin asil amacini bilemezsiniz.... nhedeni ise yeterli genel bilgi, sosyal bilgisi, fen bilgisi ve diger insanlar arsi iliskilerden mahrumsunuz........

Cahil insanin dini olmaz.... o yüzden sizlerde, Aleviler, mezhepciler, hadisciler, siiler, etc. ler gibi Kuran disi hareketlerde bulunuyorsunuz.... sizler Kuranin asil cercevesinin disindasiniz.............

Istedigin kadar inkar et..... Kurani okuyup bilmeyen, müslümanliktan uzaktik..... Kuran okuma dedigimiz zaman.... laga luga anlamadin arapca taklidi degil..... bir Kuran tafsiri veya Kuran Ansiklopedisini kast ediyorum......

Imanim adina yemin ederimki sen asla böyle bir kitap okumamissin........ eger okusaydin böyle sacmalamazdin...........

Schreib was du willst..... herkes hürdür