Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.07.2004, 23:21
Benutzerbild von originalgueler
originalgueler originalgueler ist offline
Neuer Benutzer

Standard bosuna yormayin kendinizi ...

~~~ insan oglunun ömürü gözünüzü kirpmadan bir filim gibi aniden gecer gider ~~~

ve hayatinda tek hazinesi yasamaktir ~~~ önemli olan bu yasantiyi güzel anilarla doldurmak ~~~ belki bir gün üzülürsün ah keski diyerek ama unutmayinki, her zaman ektiginizi bicersiniz, ve ah keske demeden önceden düsünmeliydim diyerek sonuca varirsiniz ~~~ cünkü hic bir gecmis tekrar geriye alinamaz, hic bir hata düzeltilemez, dünya evinde tek hazinenizi bunun icin iyi koruyun, zamaninizi iyi degerlendirin ve hayatiniza güzel bir sekil ve güzel renkler katinki sonunda pisman olmayin ~~~ bir gün aynanin önünde durup ben yaslilanmisim demeyin ~~~ ne güzel yasadim Allaha sükür deyip kalan günlerinize sevinin ~~~ bu dünyadan sonra gercek eviniz sizi bekliyor ~~~ unutmayinki hersey gecici ~~~ hayatiniz, asklariniz, basarilariniz, paraniz, yurdunuz, aileniz, cocuklariniz, arkadaslariniz, hic biri kalmayacak ~~~ ancak güzel anilariniz kalacak, cünkü kötüleri öbür evinizde hatirlamiyacaksiniz ~~~ bosluk icinde dönmeyiniz evinize, dünya evindeki engellerle dolu taslikli seyahatinizi bosuna yasamis olmayasiniz ~~~ icinizi ferah tutun, sizi üzen ve tüketen düsüncelerden uzak durun, siz hepiniz güzel günlere laiksiniz cünkü ~~~ hepimiz Allahin kuluyuz ve kimse kimseyi yargilandiramaz ~~~ sonucta kimse kimsenin sucunuda hatirlamiyacaktir, bunu ancak kulu yaradan bilir ve gününde bizlere hatirlatir ~~~ sükredelimki bizi yaratan yüce Allah bagislayi ve sonsuz merhameti icinde kulunu severdir, iyiki Allah yaratmis bizleri, onun sevgisi olmasa bizler bir toz parcasina bile mahkum olacaktik ~~~