Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.06.2004, 16:02
Benutzerbild von karamurat61
karamurat61 karamurat61 ist offline
Neuer Benutzer

Standard ne cene var sende...

Bu bizim genclige neler oluyor anlamiyorum ya.söyle gözlerini bir ac etrafina bir bak aptal yaratik.türk kizlarinin ne moktan hallere düstügünü görmüyormusun,heimlarda yasiyan kadinlarin bizim yine türk erkekleri tarafindan genelde kullanildigini görmüyormusun????
Zannetmeki burda tek kadin erkek döven benim,su forumda aksini söyliyen erkeklerin yüzde 90ni kadinlari döver ama bakma herkes benim gibi burda aciklamiyor.
Ben hicbirzaman kadindan daha güclü oldugum icin kadini dövmem,tekme tokatda girismem,benim yazdiklarimi baya abarttin sen cünkü isine öyle geliyor.Ben en azindan dobra dobrayim kizim,erkekler var karisina karsi cicim gülüm ama disarda yemedigi bok kalmaz,böyle erkek senin icin dahami iyi,git ozaman al bakalim kacsene dayanacaksin.Stuttgart baskonsoloslugunda senede 1200 evlilik yapiliyor,o evliliklerin 900ü sene sonunda bosaniyor(stand 2002).Bosanma sebeplerine gelince sadece 50-100 cift arasinda dayak yüzünden oluyor,peki gerisinin sebepleri neydi???söyliyeyim erkek karisini aldatmis,kadin kocasini aldatmis,kafa dengi deyilmis mis misde mis mis....iste sen bunlarin arasinda olan bir aptalsin.biraz gercekleri görün dayak konusunu duyunca hemen kadinlik hislerin kabarmasin,önce kadin olmasini bil,kocani seni dövcek duruma getirmessen dövmez,herzaman sucu erkekde ariyorsunuz zaten,aha erkek dövdü suclu...yokya ama bu erkek karisini niye dövdü sebep neydi kimseyi ilgilendirmiyor.Benim karim aileme küfür etcek bende aman karicim niye küfür ediyorsun diycem öylemi??? ha ha ha suratina tokati yedimi yaptiginin veya söylediginin hata oldugunu anlar susar.
Senin evlenecegin erkegi merak ediyorum,insallah benim gibi koca olmaz yoksa paramparca yapardi seni,cünkü bundan baskasina layik deyilsin.SALAK