Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.06.2004, 20:44
Benutzerbild von karamurat61
karamurat61 karamurat61 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Vay hemserim vay...

Yani bir trabzonlunun agzindan bunlari duyduguma hem sevindim,hem sinirlendim,sinirlendim niyemi???cünkü yazdiklarinin yarisi sacmalik,nedenmi?? kadinlara aklisira akil veriyorsun halbuki onlari dahada batagliga itiyorsun,gidin polisi cagirin bilmem ne bilmem ne,bu sence cözümmü,bence deyil,polis gelip ne yapcak,alcak kariyi getirip bir kadinlar heimina koycak,hele birde cocuk oldumu o kadincagiz o heimde cürüyüp gider genelde.sen olaya tepeden bakiyorsun,o cocuklarin hali ne olcak siddetin icinde büyümeleri dogru deyil diyorsun,evet haklisin,ama babasiz yasamalari dogrumu sence???Siddeti ne polis cözer,ne kacmak cözer,ne anne cözer,nede baba cözer.siddeti cözebilecek tek kisi siddete ugrayan kadin ve kocasidir.Siddet ailede neden ortaya cikiyor,bunu ortaya cikarmak lazim,yani siddeti köküncen sökmeye calismak lazim,sen tepede biseyler yapmaya calisiyorsun.Bir koca karisini neden döver???eve sarhos gelip karisini dövmesine ben sahsen karsiyim,ama birde kadinin erkege vurdugu dayak var,buda kadinin cenesidir,siddeti yargilayan hanimlar önce kendilerine bi baksinlar,neden dayak yedikleri.kadin ceneyle kocasini öyle bir duruma getiriyorki kocadayanamayip tokat atiyor,ondan sonrada suclu koca oluyor,neden???asil suclu olan kadindir,onu o hale getirdigi icin.Ben sahsen kadina tokat vururum,yeri ve zamani geldimi,ve bu davranisimdanda hic sikayetci deyilim.

Su yazdiklarini birdaha oku..