o.T.
Selamlar romanCI kardes,
Kardesim bak ben Cumhuriyetin kurulusunami karsiyim yoksa. Yoksa Cumhuriyetin kurulusundan sonraki olan olaylarami karsiyim. Yazdiklarimi iyi okursan anlayabilirsin. Hep ayni argumanlarla gelinmesinden sIkIlmaya basladim. Atatürkün yanlislarini dile getiren Cumhuriyete karsimi oluyor ? Yanlisa yanlis dogruya dogru diyelim.
Simdi nerlerdemi olurdum diye soruyorsun. Atatürk Türk milletin kaderini cizmedi. Kaderi ancak Allah cizer. Atatürk sadece bir vesile oldu o kadar. Öyle bi yüceltiyorsunuz ki Atatürkü insanlar ister istemez düsmanlik yapiyorlar. Haklidirlarda. Cünkü Cumhuriyetin kurulusundan sonra yasananlar ic acici degil. Düsmanlarin bedenlerini kovduk ama Atatürk bey efendi. Düsmanlarin ahlakini yasalastirdi bunuda bilin. Düsman bile bu kadar cabuk degistiremezdi Türkiyemizi. Ama neyse olan olmus. Tartismayada degmez. Ben su anki Kemalist düsünceye karsiyim ... Putlastirmaya karsiyim ... Yücelestirmeye karsiyim ...
Peygamberleri sevmekle Allaha ortak kosuyorsunuz diyen arkadaslarin dikkatine sunuyorum bu meseleyi. Atatürkü yüceltmek sirk degilmidir ?
Selamlar
|