Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.06.2004, 21:16
unknown

Standard Seni Seviyoruz ve Sana Güveniyoruz Hocam

hocam benim be, sarılasım geliyor..

Kaç senedir bu dönemler alışmışız hep, yok hoca öyle yapacak yok hoca böyle yapacak, hatta genelde yeni hoca kim olacak tartışmaları yada yeni hoca doğru mu falan filan.. Buna alıştık/alıştırıldık..

Bugüne bakıyorum, Sn.Cristoph Daum, Şampiyon Fenerbahçemizin hocası ve adı nerdeyse anımsanmıyor bile basında.. Allahım ne güzel birşeydir bu ve ben biliyorum ki şu an hocamız çalışıyor planlar kuruyor gelecekle ilgili..

Ne büyük bir adam, nerde konuşacağını biliyor.. Konuştuğunda yer yerinden oynuyor, Konuşmadığında bir bildiği vardır deniyor ve en önemlisi kendisindeki karakteri takımdaki birçok oyuncuya yansıyor(bir düşünün bu sene futbolcularımız ne kadar az konuştu muhatap oldu basınla şampiyon olmadan önceki zaman biriminde)..

"Cristoph Daum Şampiyon Yap Bizi.." diyerek çıktığımız bu yolda daha ilk seneden Şampiyonluğumuza kavuştuk.. Bakalım Sırada Daha neler var..

Tekrarlamak İstiyorum;
Sn.Cristoph Daum, "Şampiyon Yap Bizi" diye sana seslenip yola çıktığımız bu ilk sezonumuzda şampiyonluğu göğüsledik,Bu Taraftarın bir senede kalbini çalmayı becerdiniz, tekrar hatırlatmayı isterim ki, Bundan sonra da Tıpki bundan önce olduğu gibi hatta daha fazlasıyla bu Taraftar yanınızda olacak ve herzaman olduğundan fazla size Destek verecek. Şu anda Fenerbahçe camiasının tek hedefi olan Dünyanın en büyüğü olma yolunda komutasını elinde bulundurduğunuz takımımıza ve Teknik Heyetimize bu yolda Gereken herşeyi Bu Taraftar vermeye hazır, En azından görünüş öyle.. Siz böyle sessiz çalışdıkça ve bunu özellikle futbolcularımıza aktarabildikçe, ve bunu tercih etmeyen futbolcuları takımda tutmadıkça,birçok başarıya ulaşacağımız şimdiden belli zaten, Kolay Gelsin

saygılar
Yaşam Biter Destek Asla