bence abarttin
cünkü karsiliksiz hic bir sey olmaz ... demek sen böyle bir istekte bulundun ve karsilikli tatmin oldunuz ....sonradan neyin hesabini kime soruyorsun ?
Madem bu kadar anadolu köküne deger veriyorsun o zaman sen örnek ol ki baskalari senden ögrensin...onlara yanlis yolda eslik etme onlari aydinlattir
sonra bu genellesdirmen cok basit ve inandirici degil bir kere ....
ben acikca sunu ifade etmek istiyorum - sana inanmiyorum ve yazdigin ya cok genc oldugunu bana gösteriyor veya baskalarindan duydugun ama kendin yasamadigin hikayleri anlatiyorsun...
sanmiyorum seninde o kadar Türk kizlariyla temasda olduguna ...olsaydin sanada ayni hesabi sorardim : bir anadolu cocuguna yakisirmi o kadar kizla beraber olmak ? O kiz *iyi* bir kiz olmazsa bile yakisirmi anadolu delikanliliga onu öylesine su istimal etmek ?
Bu yüzden her Türk kizina camur atma ... camur atmaki seninde üzerin kirlenmesin ... yoksa ilk yazdigin gibi her koyun kendi bacagindan asildigi gibi sende ayni sekilde asilirsin cünkü sende bir nevi kurbansin ...cinsel isteklerinin ve iradesizliginin kurbani.
|