Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.06.2004, 10:20
unknown

Standard simdi bunun religion ile ne alakasi var

süss
bosal evladim bosal sprich dich aus
yani kusura bakma ama sen moderatorlugu birazcik beceremiyorsun..yani bir mod kendini bu kadar ortaya atmamali kendini fix punkt yapmamamli günes senin etrafinda dönmüyor
yani sen bir cok defa kas yapayim derken göz cikardin..kendini cok liberal tolerant bir dine/inanca sahip oldugunu sanip moderatorluk yapiyorsun ama bilakis kemiklesmis müsrikce ve uydurmasyon bilgili takintilarin var..yeni birsey ögrenmek isine gelmiyor...
demek schwimmbadda limuteee söyleyip berrinle yattin ha haha
harikasiniz ya..ve demek ba da sansimi denemisim...
galiba bu foruma ara sirada olsa takilan herkes egleniyor ..sen ise kendine stress yapiyorsun yaziiikk simdi acidim sana
bizim okuma yazmayi beceremeyen kiro fujitsu bile yillar sonra benim sayemde akedemiker gibi yazmaya basladi dini bilgiside süper oldu yakinda elazigda sih-berfo cikabilir ))..sen halen yerinde sayiyorsun
ayrica biz birbirimizi cok seviyoruz
kimseyede düsman degiliz ayni seylere saatlerce gülen eglenen insanlar neden düsman olsun ki ..
bak biz cok hosgörülüyüz..
sen tanga giyebilirsin schwimmbada gidebilirsin aksamlarida discolardan cikmiyabilirsin hatta freundlarinda olabilir uzun zamandir beraber oldugun cinsel acidan tatmin oldugun erkek arkadasinda olabilir..hic bir gün oldu bunlar icin birsey dedikmi..kolay gelsin demek haricinde
bence sende fazla mod havalarina girip kendine stress yapma ..oturup bizim gibi hem eglen hem ögren hemde ögret...
enis ve fujitsu yorumlarina katilmiyorum diger yorumlarinda hakli olabilirsin ..
en iyi yönetici futbol hakemleridir..sahada varligini göstermeyip kendini unutturan oyunu bölmeyene gereksizce oyunculari sinir etmiyen süper zevkli mac cikartan hakemler en iyi hakemlerdir.. biraz mac izle ne demek istedigimi anlarsin
seni seviyoruz cidam bu kadar üzülme....