ne yazikki hadisci sünnetci mezhebci atalarinin dini takipcisi ekol kurandan uzaklasmis ...hadis ve sünnet denilen masallar isiginda kurani manupile etmislerdir.. akildan yoksun yobaz örümcek kafa gerici bir din meydana gelmistir..
bunu gören bir cok sapik ilim adamida bu dini yeniliyecem diye sapikliklar yapip kurani alet ederek cebini doldurmustur..
yani su an islam alemi biri örümcek kafa yobaz ekolu digeri cebini dolduran sapik ilim adamlari ekolu karsi karsiyadir..gercek kuran yolcusu bu nedenle cok azdir..
bak mesela cuma namazina neden gidemedigini acikliyamayian bir türbanli beyni yikanmis cocuk kiz diger yandan grosskotzig..masalalr anlatip muzigin eglencenin haram oldugunu kadinlara dayaginda FARZ oldugunu iddia edebiliylr..
diger yandan yine bir yobaz müsrik aksama kadar namaz kiliyorum diye zirlayip adeta bakin ben ne müslümanim diye show yapiyor buda kabul görüyor..
diger yandan sapik paraci ..kurani para ile satan samimiyetlerine pek inanmadigim sözde kuranci hocalarin temsilcisi ama aslinda hurafeci toy arkadaslar var-..
iste böyle bir chaos ortaminda birde her naneyi dine bagliyan acaba islam ne diyor diyen efendim beni tek yargiliyacak tanridir diyenler var..
birde fantasisi genis aleviler var--
yani var oglu var..
senin soruna gelince kimisi akil diyince tiksinir kimi aklina cok güvenir..
böyle sapik dincilerden se akilli dinsizleri tercih ederim

))))