Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.06.2004, 13:08
eniskaya

Standard komisch

nedense OSmanlinin feth ettigi devletler Osmanliyi kurtarici olarak görmemisler..... amn waren die blöd....... und wir Türken sind es natürlich auch... die Liben Griechen wollten uns auch nur den Frieden bringen.....

ICH LACH MICH ZU TODE......

Sen bir sey dedigin veya yaptigin zaman, dikkat etmelisinki, karsindakide yaptigini dogru algilasin.....

Amerika ben demokrasi getiriyorum Iraka, ama Irakli onu öyle görmüyorsa, 40 bin kere hakli olsada, isgalcisin sonucta......

Isin püf noktasi, Kralin hakkini krala vermektir....

Ben OSmanlilayi cok severim... hele hele Kanuninin Polik beynine hayranim..... zamanin en gelismis demokrasi beyniydi..... ve Osmanli onun sayesinde kültür ve sanat devrimi ypmistir.... Sadece Mimar Sinanin yaptigi binalar bir mükemmel imparatorlugun, isbatidir... Ich kann das Beurteilen, den es ist auch mein Beruf (Bauingenieur)

Eger eskiden yapilan hatalar olmasaydi, bize cogu devletler düsman olmazdi....

Birde su var... Atatürk kurtulus savasini organize etti, ama bunuda Osmanlinin alt yapisi üzerine organize etti.....
Eger o beyinler olmasaydi.... tek Atayla olacak is degildi bu...

Almanya örnegi... 2 dünya savasinda, harabe haldeydiler.... ama degerli beyinler halen yasiyorlardi.... sonuc ne oldu.... Almanya yine dünya standardi oldu.....

Mal mülk gider.. ama onu geri kazanmasini bilen beyinler, asla ölmez....