Sen niye kiziyorsunki???
hala anlamis degilim...... gercekten....
Böyle iki seksen havaya niye ucuyorsunki.....???
Yok Aleviligi anlamiyormusum.... yahu ben Sünniligi bile anlamiyorum.... seni nasil anlayimki......
Ben Kurani anlama pesindeyim... her hangi, Ali Veli Hüseyin ve Humeyni pesinde degilimki....
Benden hic beklemeki, Aleviligi, Sünniligi, Hadisligi, Yezitligi, Hüseyinligi, Humeyniligi..... Senligide olabilir.... bunlari dinden sayayim...... bunlarin hepsi DINDISIDIR....
BUNU BEN DEGIL KURANIN SÖYLÜYOR......
EGER SENIN ALEVILIGIN; VEYA SÜNNILIGIN DIN OLSA, KURANDA YERI OLURDU..... olmadigina göre..... din degildir ..... sevgili arkadasim....
Sende bana lütfen, baskalari gibi din satmaya kalkma...... yok sen sunu tanirmiydin... yok bunu tanirmiydin.....hayir tanimiyorum, Peygamberde tanimazdi......
KURAN VARKEN SEN BENI VEYA BEN SENI TANIMAM GEREKIYORMU.....????
HURAFET ERKEN KALKAR..... (Baris Manco)
Insanlar Hurafet hikayeleriyle putlastirilmaz.......
Asil din Kuranin dinidir..... eger bu cizgiden zerre kadar disari cikarsan.... bu söylenenlere katlanirsin....
Bak bana.... ben birine kiziyormuyum.... veya bana takilmalarindan rahatsiz oluyormuyum..... dogrulari söylerim...... ister yapin veya ister yapmayin derim.....
Sen simdi belki dersin, kendini Resul falanmi zannediyor.... alakasi yok.....
Kuranin cercevesinden disari cikan zamanla kaybolur gider.....
Bak Araplarin... haline... dünya su anda Araplari ve Irani medenilestirme pesine düsmüs... Bushu demiyorum... oda onlar gibi bir cani.... UNO yu demek istiyorum.
Kriesen Herd... Araber mit Ihren Dummen Ideologien....und die Yuden mit Ihren Verfluchten.... Selbstvergötterung.....
|