Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.06.2004, 02:39
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard enis kardes.

toplumsal yonda cevap veriyorsun. Yani bütün hocalari demen bile yanlis. Insanlarin iyileri oldugu gibi kötüleride var dimi. Doktorun iyisi de var kötüsüde. Hocalarinda iyisi vardir kötüsüdür. O zamanlari diplomali PROF. lar yoktu cünkü o zamalari diplomada yoktu zaten. Neyse gittikce Elazizin konusma tarzina dondugunun farkina variyorum. Beya etkiliyor seni bu Ahlaksiz herif.

Atatürke gelince. Iyi bir komutandir ama ayni zamandada iyi bir müslüman degildi. Alkolu vardi, namazi niyazida yoktu. Ben onun sadece komutanligi iyi derim baska hic bir iyi tarafi yoktur. Onun sözlerini kitap haline getirenlere karsiyim. Asil bu sözlere karsi olmaniz gerek. Canim Peygamberimizin sözlerinde islama aykiri düsen bir sey yok. Türkiyemizde Kerhaneler bit pazari gibi isliyorsa buda Atatürkün getirdigi yasalara borcluyuz bunu hatirlatayim. Simdi neresiyle övünelim bu komutanin ? Bakin simdiki düzene ? Onun bir eseri degilmi bu ?

Neyse burasi siyaset forumu degil. Siyasetede girmek istemiyorum. Benim asil sevgim Allahadir. Icimde her hangi bir komutan sevgisi tasimiyorum.