cevap ?!?
yanlisin var ben seni baska taraflara cekmeye calismiyorum. Sadece su konuya bir girdik bir kendini bilmez yüzüne. Oraya takildik kaldik. Beni biktirmeya calisiyor. Bende kendime kolay kolay müsirk dedirenlerden degilim. Onun icin bitmiyor bu konular. Bak baklim bu konulari kim acmis ??
Sunu bilki enis kardes isin icine para karistimmi o is yürümez. Tabiiki müslüman olmustur aralarinda. Ama gönüllerinden geldigi icin yapan bir ilim adami göster bana bakalim. Mesela Y.N. Öztürk ve Zekkeriya Beyaz efendilerin cok hatasi bulunmakta. Medyaya cikip milletin kafasini karistiran sadece bu ikisidi.
Ben sana sünneti kabul edeceksin demiyorum. Sahih hadislerin Kurana ne zarari var onu anlatmaya calisiyorum. Bunuda dayatma olarak görüyorsan yani bana haksizlik yapmis olursun. Dinin merkezini tartismak istemiyorum tartisilmaz zaten. Kurani kerimdir. Ama sahih hadissiz cözülmeyen cok noktalar var. Görüyorsun Elazizi Namaz 2 rekattir diyor günde. Böyle meseleri nasil hadissiz cözülecek onu anlat bana. Namaz sadece bir misal dir. Cok var öyle meseler.
-------Alinti eniskaya ---------
Dinin merkezi olan Kurani tartisalim, gerisi Allah emri degilki, baskasina kulluk edeyim.
--------------------------------
yani sendemi bana simdi Peygamber efenimiz (sav.) me kulluk ettigmimi idia ediyorsun ? Hasaa !! ben Allahtan baska kanun koyucu tanimam.
Selamlar
|