Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.06.2004, 18:17
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Namaza spor diyor bu CAHIL

Benim ilgi alanmim zaten kurandir be adam. Namazsiz Abdestsiz adamlarin burada Alim taslamasi hic iyi degil. Bide yaptiginla övünenler zaten ne oldugu belli. Gururdan catlayacaksin be adam. Benim Kurani okuma sen vesilemi oldun. Sasirtiyorsun beni be. Atheist olsam senin bu ahlaksiz yazilarindan dolayi islam dinini yanlis tanirdim. Ve öylede yapiyorsun. Islama kara leke sürme agzindan kötü söz cikmasin. Beni begenmiyorsun ama senin gibi pis agzim yok ya ona sükrediyorum. Sunuda bil Müsrik müsrik diye ötüp durma, benim müsrik oldugumu senden baska düsünen yok burda. O da senin bilgisizliginden. Nefisinizin kurbanisiniz siz. Namaz kilmamak, Oruc tutmamak icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Bide güzel bir yere saklaniyorsunuz. Sözde Kurani Kerimin fedayiler bunlar. Sen git bir kere agzinin fedayisi ol. Agzini kontrol et. Kötü söz cikmasina bile mani olamiyorsun. Ben hocalardan ders filan almiyorum. Kendim Kurana ve Sünnete göre yaziyorum buralara yorumu. Hic bir zamanda Hadisler Kurani kerimden üstündür demedim ve dememde. Hadisler Kuranin pratigidir bunu anlayamiyorsan girme o konulara. Kapasiteni asiyorsa. Arkadaslar baska konulara girelim ben o konuda bilgim yok de.

Forumda senin nasil cevap verdigini herkes biliyor. Pislikler dolu yorumlarina her kesin karni tok burada. O güzelim ayetleri senin pis yorumlarinada alet etme. Hic olmazsa küfür etme. Adabli ol Ahlakli ol. Namazi jimnastik olarak gören bir adamla tartismak ne kadar yersiz simdi anladim.

Sana diyeceklerim bu kadar