Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.06.2004, 01:08
unknown

Standard IKINA IKINA HOCANLA BU kadar ayetmicikti

baktin kuranla basa cikilimoyr dötten atmasyon hadislerle simdidie kurani manupileye basladin..demek allah ve melekleri peygambare salat yani namaz kiliyorlar.hehhehe
ama hic degilse kuran ayetleri cikarmissin buda iyidir bir kasarlanmis beyni yikanmis müsrik ici..en azindan ilgini kurana cekmeyi biraz olsun basardim...okumaya devam et..
sirf peygambere tapicaksin diye sen kuran ayetleride cikarirsin..
ulan ben kuran peygamberine niye hakaret edeyimki..dangalak abdi...
yani peygamber öldü demek hakaretmi zirtapoz o zaman ebubekirde ömerde hakaret etmisler zamaninda he eh eheh
OGLUM MESELE ORDA degil mesele sizin müsrikliginiz cikiyorki kuran peygamberinize öldü demek bile zorunuza gittigine göre ne kdar ONU tanrilastirmisiniz meydanda...
yani elbette senden hemen herseyi anlamani beklemiyorum..bir müsrik olarak belkide ilk defa böyle seyler duyuyorsun...
yani mucize beklemiyorum senin bu verdigin akilsizlik ve mantiksizlik örneklerine aliskinim...
foruma bakarsan hemen hemen her soruna detayli sekilde örnekle cevab verdim...
allahin peygamberine itaat demek ona bidat demek günümüzde sadece kurani izlemekle olur ..ama senin müsrik beynin halen basmiyor..
insallah yavas yavs basicak o kildigin namaz jimnastik hareketinden ve bir eglencden ileriye geccicek... cünkü kuran ayetlerine gecerek ilerleme kaydettin )

Biz, Peygamberimiz Hz.Muhammed"e niye uyarız? Çünkü O, Allah"ın elçisidir. Yani Allah"ın mesajını alıp getiren kişidir. Elçinin mesajı, Allah"ın gönderdiği mesajdır. O mesaja uyulunca hem Allah"a, hem o mesajı getiren elçiye uyulmuş olunur. Elçiye "Elçi" denmesinin sebebi, kendisinden olmayan mesajı taşımasındandır. Elçiyi devreden çıkartıp Allah"a varmamız mümkün değildir. İtaat edilmesi emredilen kişi olan Elçi, kendisi namına değil, göndericisi Allah namına konuşmaktadır. Bu yüzden "O"na itaat, gönderene (Allah"a) itaattir" mantığı, Kuran"ın bu ayetleriyle verilmektedir. Allah"ın elçi yollaması, bizimle irtibat kurmak kurmak için seçtiği tek yoldur. Elçi, mesajı insanlara ileteceği, O"na davet edeceği için, Elçi"ye itaat, O"nu gönderene itaat olacaktır.
"ELÇİYE İTAAT EDEN, ALLAH"A İTAAT ETMİŞ OLUR." (4/80)
KURANA ITAAT KURANI IZLEMEK PEYGAMBERI IZLEMEK VE ALLAHA ITAAT DEMEKTIR AMA KALIN müsrik kafa halen illa buharinin kicini yalicam diyor amin...