Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.06.2004, 13:13
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard yaniliyorsun her yazinda !?!

Yaniliyorsun ben hoca degilim. Hocalara karsi nefretinide anlamiyorum gerci ama neyse o buradaki konuyla alakasi yok. Ben her zaman
akilimla ve kalbimle cevap vermeye calisanlardanim. Sen ise sadece mantiginla cevap verenlerdensin. Mantigin yetmedigi yerlede mümkün
degil diyorsun. 300 sene sonra yazilan kitaplara iman etmiyoruz efendi biz. Biz Allahin kitabina ve Muhmammedin sünnetine iman ediyoruz.
Ama bunu sana nasil anlatayim sen hadisi serifleri kabul etmeyen yok sayan birisisin. Bizi Münafiklikla sucluyorsun. Sana aciyorum. Hic
bir Müslümanim diyene Münafik damgasi vurmaya utanmiyormusun? Peygamberimiz bile Münafiklari bilmiyordu. Ona Allah bildiriyordu Münafiklari.
Ama Peygamberimiz Münafikleri bildigi halda onlara karsi hic bir ayrimcilik yapmamis. Bizim Münafik oldugmuzu nasil ida edersin. Peygamber
bile bilemedi bir sey sen nasil bilirsin ? Hasa Allah sanada bildiriyormu Münafiklarin Adressini ?

Sana defalarca sordum Peygamberimizin Hadisleri olmadan nasil Namaz kiliyorsun onun tarifirini yap !!!

Selamlar Saygilar