Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.05.2004, 16:34
Benutzerbild von teksas
teksas teksas ist offline
Neuer Benutzer

Standard ALLAH UNUTKAN DEGILDIR !!!!

Allahin muhammedle gönderdigi Kuran detayli ve her mümine yeticek bir kitabdir..
ALLAH kuranda din ile ilgili tüm detaylari bize bildirmistir....

"ALLAH SİZE KİTABI DETAYLANDIRILMIŞ BİR HALDE İNDİRMİŞKEN, ALLAH"IN DIŞINDA BİR HÜKÜM KOYUCU MU ARAYAYIM?" (6/114)

siz bu ayete karsi gelip hadislerle allahin yanina baska bir hüküm koyucu getiriyorsunuz !!!

"MUHAMMED YALNIZCA BİR ELÇİDİR." (3/144)
mhammed size göe sadece bir elci degil ayrica kücük bir tanridir !

"MUHAMMED ALLAH"IN ELÇİSİ VE PEYGAMBERLERİN SONUNCUSUDUR." (33/40)
"MUHAMMED ALLAH"IN ELÇİSİDİR." (49/29)
Peygamberimiz Hz.Muhammed sadece Kuran"la uyarırdı:
"DE Kİ: "BEN SİZİ YALNIZCA VAHİY İLE UYARIP KORKUTUYORUM." (21/45)

demekki muhammed kendi basina hadis madis anlatarak din kurmamisti,,,

"ONLARA BİR AYET GETİRMEDİĞİN ZAMAN, "ŞURADAN BURADAN DERLESEYDİN YA" DERLER. DE Kİ: "BEN SADECE RABBİMDEN BANA VAHİY EDİLENE UYUYORUM. BU, RABBİNİZDEN OLAN BASİRETLERDİR, İMAN EDECEK BİR TOPLUM İÇİN DOĞRUYA İLETİLME VE RAHMETTİR"." (7/203)
yine ayni bu ayetti okuyana saz anlamyania davul zurna az...

Hz.İsa gibi Allah"ın sevgili bir kuluna ilahlık makamının verilmesinin Hristiyanlık Dünyası"ndaki sonuçları ortadadır. Peygamberimizle ilgili uydurmalar ise, Peygamberimize Allah"ın yanında ikinci bir hüküm koyucu sıfatının verilmesiyle gerçekleşmiştir. Bu sıfatla Gelenekçiler, Allah"ın vahyi olan Kuran"da olmayan hükümleri, kendi uydurdukları ve yanlış yorumladıkları hadis, sünnet adlı Peygamberimize iftiralarla dolu kitaplarda toplamışlardır. Oysa Peygamberimize Kuran"da şunlar söyletilir:

"DE Kİ: "SİZE, -ALLAH"IN HAZİNELERİ YANIMDADIR- DEMİYORUM, GAYBI DA BİLMİYORUM VE BEN SİZE -BİR MELEĞİM- DE DEMİYORUM. BEN BANA VAHYEDİLENDEN BAŞKASINA UYMAM"." (6/50)

mUHammed kendine vahiy edilenden baska yani KURAN dan baska birseye uymazken bizim modern zamanin müsrikleri ellem kullem edip putperestligi muhammedperestligide islama koyma cabasindalar..

VEDA HUTBESI:::::;;;;;;;;;;;;;;;;

Müslim, İbni Mace, Ebu Davut, Ahmed bin Hanbel"in Müsnedi, Muvatta gibi sünnilerce kabul edilen kutsal hadis kitapları, Muhammed Peygamberin son hutbesini (Veda Hutbesi) rivayet ederler. Yüz bini aşkın sahabenin tanık olduğu bu büyük tarihi konuşmanın üç değişik rivayeti ilgi çekicidir. Hadislerin büyük bir bölümünün güya bir veya iki sahabe tarafından nakledildiğini hesaba kattığınızda, veda hutbesinin en sahih hadis olması gerekir. Ne var ki yüz bini aşkın müslüman tarafından izlenen bu hutbenin en önemli bölümü üç değişik rivayetle gelmektedir:

1. "Size izleyeceğiniz iki şey bırakıyorum: Kuran ve benim Sünnetim." (Muvatta 46/3)
2. "Size Kuran"ı ve aile halkımı (ehli beyt) bırakıyorum." (Müslim 44/4 Nu, 2408; Hanbel 4/366; Darimi 23/1 Nu, 3319).

3. "Size Kuran"ı bırakıyorum; onu izlemelisiniz." (Müslim 15/19 Nu, 1218; İbn Mace 25/84 Nu, 3074; Ebu Davud 11/56, Nu 1905).

SON peygamberin SON hutbesindeki SON sözleri, on binlerce sahabe tarafından izlenmesine rağmen gördüğünüz gibi tahrif edilerek üç değişik varyasyon haline sokulmuştur.

a) Sizin bu en sahih hadisinize göre, peygamber bize neyi bıraktı? Bu rivayetlerden hangisi doğrudur?

b) Birinci ve üçüncü rivayeti nakledenler size göre sünneti unutkanlık sonucu mu ihmal ettiler? Hadis kitapları, dininizin ikinci temelini unuttular mı?

c) En güzel hadis olan Kuran"a göre peygamber bize neyi bıraktı? (6:19,38,114; 5:48-49; 12:111; 39:23).

d) Peygamberin onbinlerce kişi tarafından izlenen en önemli sözlerini değiştirebilen hadis kitaplarına nasıl güvenebiliriz? Kuran"ın yanında artık hangi hadise inanabiliriz? (45:6)