Yazin icin tesekkür ederim.
Ama yaniliyorsun, uzun zamandir burada yazi yaziyorum, simdiye kadar kaynak göstermeden yazi yazdigimi kim söyleyebilir.
Harun yahya (diyelim), söyle diyor.
"Hz. İsa ölmedi ve Allah"ın izni ile yeniden dünyaya gelecek. Bu kutlu olayın delillerini bu kitapta okuyabilirsiniz."
Arkadas bu kimin inancidir, ACIK VE NET HIRISTIYANLIKTIR.
Kuran ise her insanin gibi HZ.ISA Peygamberimiz ölmüstür, oda yasamis ömrünün sonunda ölmüstür. Cardaga falan cekilmede yok.
Bunu Kuran söylerken, akil ve mantik mükemmellikle kabul ederken, evrimin bir gercek oldugu ve Allahin sistemi degismez oldugu kesinken, bu herif hangi akla ibadet edip böyle CEHALETLETLERI kitap haline getiriyor.
Kurana dayanarak yazsin, o zaman canimi alsin kitaplainin hepsini alirim, ama yok sen bana Hiristiyan mabetlerini dayatta ben sen büyüksün diyeyim???? yok öyle yagma.
Bu adam resmen Allaha sirk kosuyor.
"Darwinizm"in yıkılan efsaneleri ve bilimin doğru tanımını bu sitede okuyabilirsiniz." diye bir site hazirlatmis.
Evrim Kuranin ta kendisidir, il hayat suda baslamis...... daha degisik.
Sen Harun Yahyanin kitaplarinda esinlenerek, bana neden zinciler siyah oldugunu anlat, merak ediyorum , eger evrim yoksa bu adamlar neden siyah, Allah onlari kömü madenindenmi yaratti, veya onlari yaratirken yanlisliklan cehenneme düyüptemi karardilar.
Arkadsim kaynak istiyorsun, kaynakla konusalim...
Selamlar
Enis
|