islami biliyormus gibi konusan körükörüne dini hükümler veren kuranda olmayan seyleri din gibi gösterip kendini ben ne din bilgili döt hocayim bak ne güzel dötten atmasyon kaynagi belli olmayan kocakarilarin aralaridan kkonustuklari kapaasitede dini bilgiler verdim diyenlere denir..
ben ce sen git senin alimlerin hocalarin gelsin karsima..
cünkü yazdiklarindan kuran bilgisinin sifir oldugunu anliyorum..
hadis madis uydurmasyon masallari din yerine koymus bir müsriksin...
müslümanlarin sadece bir kaynagi vardir oda kurandir gerisi seytanin oyunu fuzuli zaman kaybidir..
ama bunu sen checken yapip kavrayana kadar bir firin ekmek yemen lazim..
sana burdan kuran ayetleri yazarim sasirip kalirsin sonrada takim tutar gibi inatla daha kafirlesirsin gicigindan o yüzden yazmiyorum..
ama gusül abdestin ve normal abdestin kuranda oldugunu tarifinin ince ayrintili sekilde yapildigini bilmeyecek kadar zavallisin..sözde dini savunuyorum dekrne seytanla birlikde kurani kücümsüyorsun hadislerle sözde kurani takviye ediyorusn....
45/6. Bunlar, sana gerçek olarak okuduğumuz ALLAH"ın ayetleridir. ALLAH"tan ve ayetlerinden başka hangi hadise inanıyorlar?*[
Yasin( 36) 62 şeytan sizden pek çok milleti kandırıp saptırdı. Hâla akıl erdiremiyor musunuz?
Zuhruf( 43) 37 Şüphesiz bu şeytanlar onları doğru yoldan alıkoyarlar da onlar, kendilerinin doğru yolda olduklarını sanırlar.
not;Verdigin internet cevablarinada müthis güldüm seni dötten atmasyon kaynaksiz münafik müsrik seni ...kime yutturuyorsun öyle sallama seyleri