Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.04.2004, 17:54
unknown

Standard Fenerbahçe Elit Kulübü...

Bugunku Vatan Gazetesinde Kulube uyelik ucretinin 3 milyardan 10 milyara cikarilacagina dair bir haber var. Vatan Gazetesinin bircok haberi Yonetimce yalanlansa da, bunlarin buyuk kisminin sonradan dogru ciktigini gormus biri olarak, bu habere de inanarak yaziyorum.. Yakin zamanda gorursunuz.. 10 milyar olmasa da bayagi bir arttirilir uyelik ucretleri.. (Vatan Gazetesi ile ilgili kimseyle polemige girmem.)

Yonetimin hedefledigi kitle "ELIT" kesimmis.. Yani kelime anlami olarak seckin kisiler.. Elitligin Yonetimce tanimi da ZENGINLIK oluyor bu durumda.. Yani parasi olan herkes onlara gore elit..

2 senedir her firsatta uyelik ucretinin yuksek oldugundan bahsediyorum. Halkin takimi olmakla ovunen Fenerbahce"nin gun geciktce halktan koptugunu anlatiyorum. Uyelik ucretlerinin dusurulerek daha cok taraftarin kulup uyesi olmasinin yararlarindan bahsediyorum. (Taraftarin sorumluluk bilincinin gelismesi, kuluple ilgili kararlara katilim, vs.) Bircok kisi de ayni seyden bahsediyor. Ancak gelin gorun ki Yonetim bu rakami yukseltmeyi planliyor.

Fenerbahce icin daha iyi bir gelecek hazirlamanin temelinde elbette ki maddi guc yatiyor. Ama insan faktorunu unutmak, taraftari kulubunden uzaklastirmak, salt gelir elde etme ugruna "Halkin Takimi" imajina zarar vermek yanlislarin en buyugu.. Kaldi ki uyelik ucretini azaltarak uyeligi tabana yaymak da en az yukseltmek kadar gelir artisi saglayabilir. Hatta kendini kulube ait hisseden taraftarin lisansli urun ve diger gelir kanallarini daha cok kullanmasiyla ilk durumdan daha fazla gelir bile elde edilebilir. Ancak tek nedenin gelir elde etmek olmadigini hepimiz biliyoruz..

Hic umudum yok ama bu haberin yalan olduguna inanmak istiyorum..

Cunku Fenerbahce halktir...