Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.04.2004, 20:17
unknown

Standard Ynt: Baskan Ahmet Yildirim`i mahkemeye

vermeli !!!
1993-1994 yılında Rahmetli Güven Sazak başkan tarafından fb"de oynama şerefi verilen Ahmet Yıldırım isimli şahsiyetsiz dün maçtan sonra zırvaladı.

bu futbolcu bozuntusuna birkaç lafım var.

öncelikle aziz başkana laf atacağına 2.golde yaptığın hataya bak. önce kendi suçunu kabul et.

maçtan sonra söyledikleri ise akıl almaz cinsten kardeşim siz 11 puan önde iken lig bitsede gitsek havasına girdiniz. şimdi 3.sıradasınız ve Trabzon artık size 2.ciliği vermez.

Ahmet Yıldırım denen haysiyetsize son sözüm 31. hafta geliyoz inönüye turu orda atınca ahmet yıldırım bakalım ne dicek

haysiyersiz herif tüm fb taraftarlarından bu adama karşı bir kınama kampanyası başlatmasını teklif ediyorum

Bu kucuk beyinli (yoksa beyinsiz mi) adamin soylediklerini kaale almamamiz gerektigini dusunuyorum. Sanirim lucescu ve zavalli yonetimlerinin etkisinde kalmis. Hala kotu oynadiklarinin farkinda olmadan, puan kayiplarina dis etken ariyorlar.

Bana gore bu bizim icin bir arti. Insallah sezon sonuna kadar boyle dusunurler de kotu oyunlarina, bir care bulmaya calismazlar.
Karga beyinli, kendini adam yerine koydurmaya calisiyor.

Yaptigi terbiyesizlikten baska birsey degil Ahmet Yildirim"in. Ne yani, gencler bacak arasindan gol mü yiyceklerdi BJK sampiyon olacak diye.

Ayrica Genclerbirligi"ni takdir etmek lazim. Adamlar ligde hicbir iddialari kalmamisken cikip toplarini oynadilar.

Arkadaslar Aziz Yildirim bu kisiyi mahkemeye verirse adam hakaretten degil yeteneksizlikten 3 tipsizlikten 5 yil yer.

Bencede bu hayatta daha hic bir sey yapamamis, cirkef yaratiklari kaile almamasi, muhattap olarak gormemesi lazim buyuk baskanimizin.... Onlara cevap turbunlerde verilmeli.... Bu arada playboy baskanlari ozur dilerse bu sefer carsi grubu kesin vurur bilgliyi....

OYle veya boyle Efsane baskanimizin takimizin basinda dimdik durmasinin diger takimlar uzerinde yarattigi piskolojik baskiyi gormek guzel.....