Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.03.2004, 07:36
unknown

Standard Fener"e gelmek istiyor!

Artık devir değişti... Brezilyalı yıldız Fenerbahçe"ye kancayı taktı

Fenerbahçe, önümüzdeki sezon çalışmalarını da büyük bir titizlikle sürdürürken, sürpriz bir teklifle karşılaştı. Almanya"nın ünlüler kulübü Bayern Münih"te 6 sezon top koşturan ve geçen yıl Fransa"nın Lyon takımına transfer olan Giovane Elber, menajeri kanalıyla Sarı - Lacivertli kulübe gelmek istediğini bildirdi. Bayern"den ayrılışı olay olan Elber, Fenerbahçe"ye "Fransa"da, ben ve ailem mutlu olamadık. Bonservisim elimde. Önümüzdeki sezon takımınızda oynamak istiyorum" mesajını yolladı.

Christoph Daum"u, Almanya"dan tanıyan Brezilyalı futbolcunun, Sarı - Lacivertli takımda oynayan vatandaşlarıyla da temasa geçtiği bildirildi. Fenerbahçe yönetiminin, Elber"in bu başvurusuna yeşil ışık yaktığı ve sezon sonunda Alman çalıştırıcının onayını beklediği de belirtildi. Fransa Ligi"nde 30. maçın 20"sinde forma giyen Elber"le ilgili olarak Fransız basınında da uyum sorunu yaşadığı yazılmıştı.

Adı soyadı: Giovane Elber
Uyruğu: Brezilya
Yaşı: 32
Boyu: 1.82
Kilosu: 79
Mevkii: Forvet
Milli: 3 kez A Milli

Kulübü Maç Gol
1991 - 94: Grasshopper 69 41
1994 - 97: Stuttgart 87 41
1997 - 2003: B.Münih 169 92
2003 - 2004: Lyon 20 9
TOPLAM 345 182

not.
ilk önce...Günaydin Millet

Fenerbahce bu ile alex"in transferini gerceklerstirsin sampiyonlar liginde iyi bi rol oynar fenerbahcemiz kesin !
olacak is degil ya...bu haber beni bile sasirtti....
vay be...

Giovane Elber im Fener Trikot...Hammer !

Meine Traumaufstellung wenns klappen sollte :

4-4-2

Tor : Volkan

LAV : Ali Günes
IV : Luciano
IV : Tomas / evtl. I.Toraman
RAV : Ismail / Fatih

DMF : Ümit Özat
LM : Kemal / Aurelio
RM : Mehmet Yozgatli / Serhat
OMF : Alex

LA : Van Hooijdonk / Tuncay