eine frage;
az önce 5-6 yaslarindaki cocuklarina kizan ve söz geciremeyince sinirlenip onu dövmeye baslayan bir türk babasini ve ona müdahele eden bir alman yasli kadin sahnesi gördüm..
-ve maalesef bu sahne gördügüm ilk degil..daha öncede cocugunu tokatlarken almanlardan azar yiyen ebeweynler gördüm..ve hatta cok kisiden su lafi duydum :" bu adamlarin kanunlari cok sert ya ..cocuklarimizi istedigimiz gibi dövemiyor,egitemiyoruz."
-simdi sucun büyük cogunu almanlara veren arkadaslara sormak isterim: cocuklarini egitmek icin dayaktan daha etkili bir yöntem bulamamis bir anna-babayi siz olsaniz nasil integre ederdiniz?
2-türkiyede isler böyle yürüdügü icin burdada herhangi bir gruba herhangi bir satatüsymbol satin alarak(güzel bir mercedes mesela) kendini
kabul ettirecegini ve entegre olcagini sanan birini,veya sacini sariya boyamakla almanlardan saygi ve kabul görecegine inanan ve kendisi icin en büyük iltifat" du siehst gar nicht türkisch aus" olan birini sizler alman hükümeti olsaniz nasil integre ederdiniz..
bin gespannt auf ihre antworten
-don-
|