Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.03.2004, 13:25
Benutzerbild von lala1
lala1 lala1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard kulakdan dolma seyler ....

bilirim bu tür muhabbetleri ...

sonunda otururur dinler icimdende , sen konus güzelim...attigin adimlar bir daire ciziyor, yol almiyor ...

insan kafa dengisini bulmasinda cok zorlaniyor.

kilit cümle yazdin makalenin sonunda surup, entegrasyon nasil olsunki eger insan kökünü bile bilmiyorsa ....

bu cok dogru ! ama bizim milletimiz genelde kendi zaaflarina yenik düsüyor, cok bilmislik taslar-inatci olur-ve kesinlikle elistiriye gelemez !

Anadolu nedir ?
Türk kültürü nedir ?
Dilimiz nasil ?

Ehhh bize göstermediler, biz iki dilli krbanlardaniz, iki kültürde yasiyoruz, ailemiz akademisyen degil ...

yau kardesim, icinde varsa ögrenirsin !

Türkceyide-kültürünüde-tarihinide-jegorafyasinida ....

bizde akademisyen ailenin cocugu degiliz- babamiz isci annemiz isci, hatta okumu yazmasi bile cok zayif olan ailenin cogu olsakda - elimizdeki imkanlari degerlendirmek olmali amacimiz ...

bende dün aksam harika bir konusma yaprim bu konuda...hayatima yeni bir insan, adeta bir yildiz girdi ... kendimi ifade edebildigim ve ayrica daha cok ögrene bilecegim seylere sahip olabilcek bir insanla tanisdim.

Onu tanidigima cok mutlu oldum - cünkü gördümki benim gibi hisseden, düsünen ve fikir alisverisimizi dahada gelisdirebilecegim bir insanmis oda !