Bu hirs, bu arbartilmis anlayis ne böyle
Sibel Kekilliyi televizyonda seyretme imkani bulmustum. Ilk algiladigim hadise bu kandirilmis kizcagizin kendinden süpheli, utangac ve cocuksu davranislariydi. Burjuvasinin ve kapitalizimin kurbani olarak nitelendirmek gerekir Sibeli.
Sibele ve Sibellere kizmayalim onlara aciyalarim ve umarim fazla nasir tutmamis vicdanimiza elimizi koyarak onlara aciyalim.
Zaten buralarada ahkam kesmeyle, nara atmayla bir yere varilmaz. Kötü düzenin kader kurbanidir Sibel. Annesi ve babasi Onu belki beyazlar icinde gelin gönderelim diye nice hayaller kurmusturlar, bundan eminim. Bu hayaller gerceklesmeyecek malesef, yazik cok yazik.
Asagilik bir dram aslinda Sibel Kekilli denen kizcagizin basindan gecenler. Ben Sibele ve Sibellere hic bir zaman kizmadim ve öfkelenmedim. Benim öfken meclisten disarida olanlar olmustur. Sizler"de Sibellere öfkelenmeyim, onlar ancak yere düsmüs kisiler. Kisilere degil kurumlara öfkelenin. Aslini, ucunu arastirin meselelerin.
Allah Sibellerin yardimcisi olsun ve bu burjuvasi pisliginin yomaclarina daha da fazla Sibelleri takmasin.
|