bi ekleme yapacam cünkü baya kizkinim
her fenerli gibi böyle bi sacmalik olmaz yani.
Arkadaşlar,
Gazeteleri karıştırırken öğrendim... Gençlerbirliğinin adanada oynayacağı adanaspor maçı ertelencak... üstelik gençlerbirliğinin talebi üzerine...
HANİ BU SENE ERTELEME YOKTU...
Ben adana deplasmanına gidip yorulacak bir gençlerbirliğini, haftasonu maç yapmayıp dinlenerek geçirecek bir gençlerbirliğine tabii ki tercih ederim...
Neden fikstür uygulanmıyor?... sezon başında erteleme olmayacak diyen federasyon ne yapmaya çalışıyor? Yoksa bu sene uefada başarılı bir grafik sergileyen ve gelecek sene avrupa kupalarında yer almasının ancak türkiye kupasında final oynamasından geçen (ligdeki konumları belli) gençlerbirliğine avantaj sağlama peşindeler mi?
ULUSOYSUZ İSTİFA!!!
Yahu bunlar varya tam gerzek
Gençler Avrupada oynuyor diye maç erteliyorlar
ama erteledikleri hafta avrupa kupası maçı yok.
Amaç Gençler kupada devam etsin seneye avrupada
oynasın.
Adelet herkez içindir.bizim sesimiz çıkmaz nasılsa verin
istediğiniz hakemleri düzenleyin maç programlarını sonucu
değiştiremezsiniz.
Korkmadan yürüyoruz
Şampiyon olacağız
Şampiyonluk hakkımız
Söke söke alacağız
birakin boylesi daha iyi oldu
hem futbolcular hem taraftar daha motive olacaktir
Biz cok "Avrup Fatihlerini" Kadikoyun cimlerine gomduk
Boyle rezillik olmaz, ben de bastan Valencia ile haftaya oynayacaklar Adana maci onun icin ertelendi sandim, ama meger dertleri bizim macmis... Yahu ben boyle sey gormedim, bugune kadar Avrupa maclarindan onceki maclari erteleyip, ulke tanitimi, vatan millet Sakarya olayi falan filan diye bir sure sebep buldular, eee peki bu ne... Burda kim kime karsi mucadele ediyor, kim kime karsi avantaj elde etmeye calisiyor... Federasyon mu dingonun ahiri mi belli degil... Merak etme Cavcav, merak etme Ulusoy, yukarda Allah var, bu sene hakeden herkese hakettigini veriyor cok sukur, siz de Kadikoy"de hakettiginizi alacaksiniz...
Bir de Ulusoy Kadikoy"e gelsene...
|