evet, sende haklisin,
fakat ben bu konuyu seninle daha fazla tartisirsam inan hasta olacam. tabii, bagimsizlik cok önemli, ama insan hic bir zaman 100% bagimsiz olamaz, yani düsünsene bu bizim kültürümüzle de cok ilgili bir durum, tabii, siz erkekler icin demesi kolay, ama kizlar ne yapsin? yani biz bagimliliga mahküm olan insanlariz. önce ailen, annen baban, sonrada esin cocuklarin,her zaman baskalarina ihtiyacimiz var.
eger issiz bir adada tak basina yasarsa insan iste o zaman kesinlikle bagimsizdir. ama bu ne kadar gercekci olabilir ki? hele hele sevgiliye bagimli olmak kendinden vazgecmektir, ama sen bunu anlayamazsin, eger seviorsan, en önemli olan seydir hayatta. objektiv olamazsin. bende bir zamanlar senin gibiydim, sevgilim icin deli gibiydim, hep gece gündüz icer gibiydim! ;-)
o yüzden ben aska inanmiyorum, güvenmiyorum, cogu insanlara inanmiyorum, ama genede mutluyum, yasiyorum ve saglikliyim.
ask hersey demek degildir, yani eskiden ask beni hayata baglayan duygudur derdim, so ein quatsch, hic alakasi yok!
sevgile kal görüsmek üzere
ilknur
|