Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.03.2004, 23:07
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

&gtama Besiktas fair play adina erteleme önerisinde bulundu. Trabzonspor gibi, bir gün sonra oynamaya bir durum yok demedi.

Tja, sagen kann man viel!
Ausserdem war eh klar, Denizli war fertig!

&gtFederasyondan kiyak bekleyen bir takim, erteleme önerisinde bulunmaz.

Gerade deswegen kann man das ja machen :-)
hehehheheh
So blauäugig schätzst du mich doch nicht ein oder?

&gtTabiiki Denizlinin yolculugu daha zor sartlar altinda gecti ama bu sadece bir örnek.
&gtBesiktas takiminin yolculuk planindada bir hata görmüyorum. Nedenini sana bir karsi soru ile söylüyorum:

LOL was für ein Vergleich :-)
Ich glaube dur hast vergesse, was Denizli nicht alles durchmachen musste!

&gtTürkiye Profesyonel liginde hangi takim bir lig maci icin deplasmana iki-üc gün önceden gitti??
FENERBAHCE!

Elazig ve Diyarbakira !
öbür takimlari bilmiyorum ... takip etmiyorum.

&gtFederasyon kiyagi olarak ben yeni transferlerini ilk yariya ait olan bir macda oynatan takimlara bir sey söylemedigini görüyorum.

SIMDI benim söyledigime söylemedigime UYDURMA getirme lütfen! Sana yakismiyor.
ÖNCEDEN KONUSTUGUMUZ GIBI!!!
BENDE BILMIYORUM NIYE OYNANABILINDI!
Hatirliyorsan Rize 3 (!!!) tane yeni transfer oynatti! Hemde YENI TRANSFERLERINDEN biri -&gt DURO GOL atti!

&gtWas ist eigentlich die Folge davon? Fazla yabanci oynatildiginda oldugu gibi hükmen yenik mi sayiliyor takim, yoksa o cok meshur kural hatasi mi oluyor ve mac tekrarlaniyor mu?

Kural hatasi olsaydi niye konuslmadi o zaman?

&gtIch weiss es nicht. Klärt mich bitte auf

Gerne, wenn ich es auch wüsste!
Da es weder von BESIKTAS noch vom Verband noch von Rize oder anderen Klagen gab, denke ich wird das wohl in Ordnung gegangen sein.
Meiner PERSÖNLICHEN Ansicht nach hätten die neuen Transfers nicht spielen dürfen!
(Bei uns war es NUR Nobre soweit ich weiss!)

&gtSchaut nicht nur durch die eigene Brille, setzt auch mal andere auf!

Keine Angst :-)
Meine Brille ist eine Sonnebrille mit der Farbe "Fume" ... und nicht Sari-Lacivert ;-)

Saygilarla
al"

NOT: Tahmin etmistim ama Besiktasin bu kadar tepe taklak gidebilecegini hic düsünememistim!