Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.03.2004, 18:36
unknown

Standard ist einigen fenerbahce fans das wort

"naivität" EIN BEGRIFF? NERDEN cikti mi bu? konuya girecem. burda bazi fenerli dostlarim var beni kiniyorlar. neymis efendim diger rakip takimlara cok satasiyormusum bi fenerliye yakismazmis. yaw bu "sözde fenerliler" ne demk istiyorlar hangi sevgi, hangi dostluk ve barisdan konusuyorlar? hangi dünyada yasiyorlar? özellikle alicondaya ve jaykay a sesleniyom. son uefa macinda cimbom un 90 dakika fenere küfür ettigini duydunuz mu sizce kac kisi bu kürüleri etti? bana büyük bi kitle gibi geldi cünkü küfürler cok net tv den duyuldu. hatta tüm kahvede oturanlar anladi ki kime küfür ediyor. siz nerdeydiniz. nerdeydi dostluk. gecen sene fenrle alay edenler fenere küfür ederken nerdeydiniz. bende bi zamanlar gercekten sandim ki rahat duralim bunlarin üstüne biz gitmezsek onlarda bizim üstümüze gitmez . ama nafile herifler baksana hala fenere düsmanlar bu hep böyle olacak. ama siz gelip bana bir fenerliye satasiyorsunuz. siz asil benim icin daha büyük düsmansiniz cünkü sinsi düsman cok tehlikeli biri cünkü ondan zarar beklemezsin. ama gel gör ki bizim sözde "fenerliler" bizi tenkit ediyor. ben yinede diyom ki bi gs macinda size cimbomlular saldirsa yine sizin yardiminisa kosarim. cünkü ben bu sari lacivert renkin asigim. ama lütfen naiv olmayin. gercekleri görün. bize ne cimbom dan ne jimnastikciden dost olmaz. ve benim düsmanima nasil davranacagim lütfen "siz" anlatmayin. seviyeye gelince lütfen benim seviyeme laf atmayin ben sizin su an seviyenize laf atmadim. fenerli arkadaslari kirmak istemem. burda herkes dikkatli konussun lütfen.