Islamiyette Sistem ve Ideolojiler !!!
Islam hem dindir, hem devlettir! Hem ibadettir, hemde siyasettir! Namazi inkar eden nasil dinden çikiyorsa, islamin siyasetini inkar eden de dinden çikar!
Iki Put ve iki Sistem: Günümüzün dünyasinin gündeminde iki put vardir. Bunlarin birisi komunist sistem, digeri de demokratik sistemdir. Komunist sistem“Rabb“i red ve inkar eder, varligini kabul etmez ve inanmaz.
Demokratik sistem ise“Rabb“i red ve inkar etme yoluna gitmez isede, Onun elinden hakimiyyet hakkini alir, insanin eline verir.Insani Rabbisiyle karsi karsiya getirir!
Komunizm; açik ve net bir Tagut, mert bir Kafirdir. Diyorki:“Ben; Din, Allah, ahiret tanimam, dünya benimdir. Idareside bana aittir. Bana kimse karisamaz; kanunumu ben yapar, çatimi ben çatarim!....
Demokrasi putuna gelince: O, sinsidir, o iki yüzlüdür, o münafiktir. Bir taraftan Allah der, bir taraftan Tagut der. Kuranin beyaniyle ve kelimenin tam manasiyle:“Onlar ki, Allah ile beraber baska bir ilah kabul ederler.“ (Hicr,96)
Islam kaynagini Allahtan alir, vahya dayanir, „Kaynak Kuran, örnek Peygamber“der .
Demokrasi ise kaynagini insan kafasindan alir ve insan fikrine dayanir.
Bardagin içinde bulunan içki haramdir, onu içmekte haramdir, hüküm degismez!
Demokrasi Tagut ve Kafirlik oldugu gibi, onu ayakta tutan partiler ve ona davet eden ve destekleyende ayni hükümdedir! Hüküm içki misalindeki gibi degismez!
|