Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.02.2004, 14:09
cansurubu

Standard simdiye kadar...

senin yazdigin makalelerinin hic birine cevap verme geregini duymadim cünkü kisi olarak bana itici geliyorsun...neyse bu benim görüsüm...fakat ebeveyn kadar kutsal kisileri senin agzindan cikan igrenc cümlelerin arasinda bulmak beni gercekden kisi olarak sinirlendirdi...nedemek yaaa...hangi anna baba cocuklarini men eder...hadi ettiler diyelim...ozaman yine asil cocuklarinin kötü zamanlarinda yanida oluyorla...sen iyi gün dostu..sözünü pek algiliyamamissin zaaten...dost dost dur...anne veya baba zaaten asla olamaz...yerini tutamaz...bin dostun olur bir annen bir baban olur...
sen bu duygulardan bu sevkatten mahruz kaldiysan herkezi ayni kefeye koyamazsin...zaaten senin fikirlerini okudukca neden mahruz kaldigini daha iyi anliyorum ...

arti burada her hangi bir kisinin aleyinde veya leyinde propaganda yapmak istiyorsan sanirim yanlis ortami buldun...cök sükür burada herkez....senin gibi illaki provokasyon yaraticagim diyenler haric....kendi iyisini ve kötüsünü ayird edebiliyor ve en önemlisi ahlaki degerlerimizi asmadan....