Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.02.2004, 02:55
Benutzerbild von buyukgandalf
buyukgandalf buyukgandalf ist offline
Neuer Benutzer

Standard SIBEL TATLI VE BASARILIDIR ! KUTLUYORUM

Sibel cok tatli bir insan.
Sanirim bu hakki her yüz kisiden 90 kisisi teslim edecektir.Yani otipisch bir erkegi gercekten harekete gecirecek kadinsal bir sempatiklige sahip.Bu ayri bir nokta.
Ancak her tatli baan erotik film cevirmeli anlamina gelmiyecegi gibi sibelin böyle bir kac fil cevirmis olmasi becne kesinlikle yadirganacak bri durumd egil.Dünyada her insan cinselikle yasamktadir.Kimisi legal kimsi ilegal; bir cogu belkide en 20-30 esli yasamaktadir.Bu anlamda sibel herkesin yasadiginin göresel ve model sel ligini yansitiyor.
Yani genclik,para kazanmak velkide kariyer sahibi olmak ve bir cok etken.Bunu o durumlar la ilintili olarakl ele almak gerek.
Kisacasi öyle cok tasvip edilecek bir olaya ,bir durum olamamasina ragemen o kadar dramatik bir durumda degil.
^Bence cesur,sexi,güzel ve degisken biri.Yani gelecegi erotik filmlerde kalan degil gelisen ,degisien biri.Bnece savunulmali,desteklenmeli sevilmeli ve kesinlikle sibelin yaninda olunmalidir diyorum
Utanilacak bir ysama sahip degil.Cinselik utanilacak bir sey degil.Bir cok insanla birlikte islikiye girmekte bence utanilacak bir sey degil.Izletimlek ve izlenilecegini bilerek film ve sohw yapmakta individuel bir durum ve insan özgüdrü
Bu rudumla insalar kölelesmiyor yada ekonomik ve bir coks osyal haklarindan olmuyorlar,; daha basak durumlardan bence utanilmai ve yadirganilmai yasam ve unu yasiyan insan
Sibel su adan yani gegen die wand filimnde ki tarzilya ilerlemei ve yasaminda onun gibi düsünmiyenleri kafasina takarak yasamak degil gelisip degisip güzellesrek kendi hayatini mutlandirmalidir..Ona bu yakisir bence.bIRDE ONULA EVLENMEK YADA BIRLIKTE OLMAK ICIN BINLERCE INSANIN DÜNDEN HAIZIR OLDUKLARINIDA UNUTMAMAK GEREK.bUNU IKI YÜZLÜLER ICIN DIYORUM
bSAIRILAR DILIYORUM SIBLE