ali yeter be
bak susma sözümü bozuyorum.. Eger bagiracak konusacak biri varsa oda biziz. ´Bize yapilmadik sey kalmadi... Eger dünkü macta bjk iyi oynamayipta o kadar gol pozisyonuna girmeseydi.. yine güme gidecekti.. o kadar cok hatali kararlar alindiki yine yani..
eger burada birinin konusmasi gerekiyorsa oda biziz.. yani bjk´ye laf atma.. sorununuz kendiniz cözün. simdi bjk yüzünden puan kaybettik deme.. cirkeflige baslama.. eger iyi oynasaydiniz kazanirdiniz.. ben sustum haftalardir agzimi acmadim... vede yine söylemeyecektim ama bize karsi laf atman dokundu bana...
ne kadar hakem hatasi yapilirsa yapilsin, takimin iyi oldumu hakem hatasini bastirarak yenersin.. Bjk son haftalarda kötü oynadi vede hakem hatalarina ugradi ama iyi olsalardi yenerlerdi yinede.. o yüzden sizde bunu uygulayin.. o kadar diyorum
bu sezon en fazla hakem hatalarina ugrayan biziz ama bizi dinleye yoktu laf attilar... hakemi iyi buldular bize karsi kötü calan hakemleri eeee beyler buyurun iste size sonucu bu... türkcede derler ya bana dokunmayan yilan bin yasasin diye.. iste bjk karsiti tüm takimlarda bunu dedi.. ama simdi yilan onlari isirinca bagiriyorlar...
benim tek istegim temiz bir lig olsun.
bis dann
devrim
PS: ali cevap vermeyecegim ne yazarsan yaz.. cünkü dedigimi gibi sözümü sadece birkereligine kirdim.. yapmasaydim iyiydi ama sana lafimi söylemem gerekiyordu
|