1. Rize - FB : Onun icin mi Lucy aglamaya basladi? Fenerbahce yani oyun ortasinda Tribünden hakemin cep telefonunu mu aradi????
Duyduguma göre (taniklar varmis) Tribünlerden karsi takimin teknik direktöre telefonlar geliyormus! Sakin fazla üstüne gitmeyin diye!
Acaba hangi macta oldu???
Hakem belki size karsi calmis calmamis ben sahsen söylüyemem (seyretmedim) iki tarafi savunanlar var!
Ama Sinan Engin saha icine dalmalari, karsi takiminin kulübesine dalmalari niye hic sesiniz cikmiyor niye sizi endiselendirmiyor?
2.Tekrar macinda yeni transferler yer alir. Dünyanin her yerinde böyle zaten, degil mi?!
Belki haklisin, bu yönde kurallari bilmiyorum! Kural hatasiysa niye kimse ortaya cikip söylemedi?
En komik yani ... Rize kazansaydi ... aynisini söylermiydiniz acaba?
Yoksa MEDYA ve Besiktaslilar alay edip gülmezlermiydi?
>>>
2. Yok efendim puan cok fazlaymis, izleyiciler azaliyor. Azalsa iyi olurmus veeee Besiktas - Samsun maci, Besiktasin 5 oyuncusu kirmizi kart görünce, iptal edilir.
<<<
Öyle kanitindasan demek ki DigiTürk / LigTV ve Hulusoysuz ve MHK bir cuvalin icinde!
Fenerlist"de sezon basindan beri büyük kinamalar var LickTV"ye karsi! Decoder"lerin cogu geri verildi! Tuhaf ... o zaman hic bir besiktaslidan bir kelim duymadim!
Fenerlist"de hala LickTV protestosu sürüyor!
("Iptal" sözünü kullandin: Yani iptal edilmiyecmiydi?)
3. Moraller sifirken iyi oynamayan Besiktas birde forvet SIKINTISINDA olunca, FB Cumhuriyetininde ayni zamanda süper ve cok üytün oynadigi maclari rahatlika

1-0, 1-0 alir ve puanlar erir.
LOL
unutdun galiba
arasinda
Ilk defa iyi oynadigimiz 3-1 lik Trabzon galibiyeti vardi!
Olabilir sende insansin.
Sana söylemistim ... Besiktasta Fenerbahcedeki gibi olabilir!
O zaman inanmamistin gülmüstün bana!
Hatirliyormus?
Besiktas bir mac kaybetsin, kücük takimlar korkusunu hemen kaybeder ve nasil Fenerbahce"yi gözlerine artik kestirebiliyorlarsa Besiktasi da yenerler demistim!
Ne oldu?
Bir mac kaybettiniz ... bak sen bile telaslandin!
>>>
Evet...nasil kis yavas yavas eriyorsa, puanlarda yukarida anlattigim gibi yavas yavas eriyor.
<<<
Kötü oynayan Fenerbahce puanlari toplayabiliyorsa, iyi oynayan Fenerbahceyi kim tutacak?
Yavas yavas tren rayina oturuyor.
>>>
Ama bu son kis demek degildir ki?!
<<<
hayir degil!
ama insallah Ulusoysuzun son kisi olacak!
Saygilarla
Al"
hala "TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM"!