Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.02.2004, 17:53
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard SS-FB Kupa maci ve FB-TS:

Samsun-FB:
Hakem maci cok iyi yönetti!

Ama, sözde Fenerbahceli yazarlardan biri cikip cok berbat yönetmis diye zirvaliyordu!

Tamam bazi yerlerde hataliydi, ama genelinde ufak tefek pozisyon hatasiydi! Hic bir "kötü" sayilabilecek birsey yoktu!

Medyanin isi suyu bulandirmak!

FB-TS:
Hakem genelinde iyi yönetti!

Bence hatirladigim bir kac tane kritik an vardi. (Trabzonunki vardiysa ... unuttum :-/ sorry)

1. Ümitin attigi gol - "Hopsayt" (hehehehe) mi degil mi diye
-&gt Bence degildi, cünkü ABSEITS da olan Ali Günes topa "müdahale" etmedi.
Pasin verildigi anda Ümit Abseits da degildi!

2. Gökdenizin Abseits verilmesi
-&gt Tekrardan iyi görünüyor ABSEITS YOK!
Top verildigi an ABSEITS degildi!

3. Nobrenin golü atmadan önce hareketi bence faul olarak nitelendirilir! Cünkü elini topa ve kaleci dogru yönlenirti ve belki kaleci Petkovici "korkuttu".

4. Nobrenin Pozisyonu
-&gt Abseits degildi, Penalti da degildi!
Abseits"a kosarken karsi oyuncusunca faul edildigi icin freekick verilmesi gerekirdi.(Faul olurken 16m disinda idi!)

5. M. Yozgatlinin (?) Pozisyonu
-&gt Bence acikca penalti!
Cünkü top olsun olmasin karsi oyuncusunca acikca faul yapildi! Kurallarda ilaha top yakinda olacak diye birsey yok! Faul topsuz da olur! Bence penalti idi ama onu kimse tartismaz =&gt "Zaten kazandilar"

[
Belki netice olarak da fazla abartili olurdu!

Trabzonda göze batan tek Volkan"di !!
Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke"den daha fazla beklenirdi!
Ama golleri harika idi!!!
]

Yinede Hakem iyi mac yönetti!
Sari kartlarin hepsi dogruydu!

Ama birseye hayret ediyorum Türkiyede ... cok pozisyonda gerektigi halde sari kart verilmiyor baska gerekmeyen durumda veriliyor!

Mesela Ali Günes ... cok pozisyonda benden sari Karti yerde! Cünkü yatarak adama giriyo (tipik alman stili!) ve her an birisini sakatlayabilir.

Ismail Güldürene yapilan faulde ben kirmizi karti cikarirdim ... cünkü Trabzonlu oyuncu cok tehlikeli ayigini tam topa uzatarak girdi ve Ismaili ayagina "degdi"!

Tabii aynisini mesela Fatih her macta yapiyor ... verin kirmizi karti yapmasin!

Al"
Sonucta Brat"e katiliyorum
Fenerbahce aleyhine olsa bile TEMIZ BIR LIG istiyorum!